.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

za RD-to na priqtelkata mi

zdravei te iskam da pomolq za suvet .......na 10 avgust pr-kata mi ima RD..neznam kakvo da i kupq... tq obi4a pliu6enite igra4ki ama nz dali takovo da i kupq....neznam prosto kakvo da i kupq....i ei sega mi doide na akula...dali nqkade da q zaveda na po specialno mqsto zaradi RD-to ....dano da pomognite )

mi temata ne e za tuka ama ako obi4a plu6ki kupi i nqkfo golqmo me4e ili ne6to takova

mi temata ne e za tuka ama ako obi4a plu6ki kupi i nqkfo golqmo me4e ili ne6to takova

mi za koi razdel e temata? spored mene e za tuka

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Плюшени играчки....не е ли прекалено...детско?Поне според мен де,затова не е лошо да я заведеш някъде.Наистина идеята не е лоша и може да й подариш нещо малко още.

mi tova malko kakvo 6te zna4i? am kade da q zaveda ..na restorant xax nemam 4ak takiva pari.. i nqma da i predlagam da se jenim :P nie hodim ot 1 mes i polovina..

hahhaa i az imam rd na 10 avgust.i chestno da ti kaja ako imah gadje shtqh da haresam dori da mi podari dori edin bonbon.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    podari i cvetq-4erveni rozi ili dori samo edna roza za na4alo... drugoto e podrobnost!!! kato ideqmoga da ti dam primerno da i vzeme6 ne6to srebarno-grivna,obici ili niakva bluzka....

to i az iskam bluzka ama nei znam razmer4eto...a puk za sebroto tq ne nosi ima zlatna grivna i obici i prusten ama nz za nego dali e zlaten :P

Фен
    Град
    In your mind~
    Ммм купи и зайчееее и я заведи някъде аз съм просто убедена,че ще се зарадва

Повече от фен
    в кръга на шегата
    купи и плюшено зайче и вибратор
    щото ако не хареса зайчето да се е*е в гъза

иначе сериозно .. няма значение какво ще и подариш важен е жеста и начина по който ще и дадеш подаръка

am kade da q zaveda v stara zagora nqma kade da se hodi mn tupo kajete kade da q zaveda !

Фен
    Град
    In your mind~
    Е не може да няма къде да я заведеш...попитай някой от града ала бала аз съм от Пловдив и не мога да ит помогна за това

Guest
    spored men 6te e qko da i kupi6 zlatno kliu4e malko za da si go zaka4i na grivnata i i kupi karti4ka na koqto da pi6e kliu4a na sarceto mi e samu i edinstveno tvoe i est 4rd i trevialnite prostotiiii za liobov i t.n. na men bi mi haresalo ;}

sadas
    Guest
    купи и просто едно цвете щеи хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си