zdravei te iskam da pomolq za suvet .......na 10 avgust pr-kata mi ima RD..neznam kakvo da i kupq... tq obi4a pliu6enite igra4ki ama nz dali takovo da i kupq....neznam prosto kakvo da i kupq....i ei sega mi doide na akula...dali nqkade da q zaveda na po specialno mqsto zaradi RD-to ....dano da pomognite )
Плюшени играчки....не е ли прекалено...детско?Поне според мен де,затова не е лошо да я заведеш някъде.Наистина идеята не е лоша и може да й подариш нещо малко още.
mi tova malko kakvo 6te zna4i? am kade da q zaveda ..na restorant xax nemam 4ak takiva pari.. i nqma da i predlagam da se jenim :P nie hodim ot 1 mes i polovina..
podari i cvetq-4erveni rozi ili dori samo edna roza za na4alo... drugoto e podrobnost!!! kato ideqmoga da ti dam primerno da i vzeme6 ne6to srebarno-grivna,obici ili niakva bluzka....
spored men 6te e qko da i kupi6 zlatno kliu4e malko za da si go zaka4i na grivnata i i kupi karti4ka na koqto da pi6e kliu4a na sarceto mi e samu i edinstveno tvoe i est 4rd i trevialnite prostotiiii za liobov i t.n. na men bi mi haresalo ;}