.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Колко струва 1 тест за бременност?

Знам,4е темата е тъпа,но ми трябва спе6но пи6ете рлс

Супер фен
    3 лв.струва
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еми тоя който аз съм използвала струва 3лв. вид касета.
    Ето още малко инфо:

Какви видове тестове за бременност се предлагат у нас?

В аптеките у нас могат да бъдат намерени три вида тестове с различни марки - Surecheck, UniMark, Home Test, Quick Sure, Clear Test, Ozone, Clear View, Confirm.

Очаква се в най-скоро време у нас да бъде пуснат и Presto - тест, който може да бъде използван няколко дни след полов акт и регистрира бременност много по-рано от другите. Те се различават по устройството си и начина на употреба.

Тестът „лентичка” обикновено е съпроводен с допълнително легенче. То се пълни с урина. Лентичката се изважда от фолиевата опаковка. Потапя се до обозначената върху него линия, така че стрелките нарисувани върху лентичката да сочат надолу.

След 1 минута тя се изважда, поставя се хоризонтално на чиста и равна повърхност и се отчита резултатът, най – добре след 3 минута. При този вид тестове за бременност има риск той да се направи неправилно. Това се случва, ако лентичката се потопи повече от необходимото, а тогава не може да се гарантира точността на резултата.

Тестът „касета” се използва като с помощта на пипетка се капват 3-4 капки урина в обозначено отворче. Резултат се отчита между първата и десетата минута, но не по късно, на „екранчето” на теста.

Това са една или две цветни ивици в зависимост от това дали жената е бременна – две цветни ивици или не е една цветна ивица. Този тип тестове са най-използваните по света.

„Касетите” са лесни за прилагане и разчитане, не изискват употребата на помощен инструментариум или квалифициран персонал за работа с теста. Бързи са и дават качествен резултат, а опасността от допускане на грешка по време на тестването е минимална.

Последните проучвания сред младите момичета и жените у нас показват, че най-предпочитан от тях е тестът Sure check, който също е от този тип.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    е то след тая реклама която бяха пуснали по ТВ-то как хората да не си го купуват. (за Sure Check)

има оп 3 лв и по 80ст също.. поне аз като си купувах имаха само тия двата вида.

Град
    кво ти пука?
    kupi si Sure Chek! 3 lv mai struva6e...i naistina e to4en!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    3 leva sa....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

^just_me^
    Guest
    3 do 7 lv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си