- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е?
Значи искам да споделя!Познавам момиче ,което скоро ще навърши 16!Преди няколко седмици обстоятелствата се ст3коха така че имах открит разговор с нея и да ви кажа чесно останах потресена!Значи тя наскро скъса с приятеля си ,които е на 28 !Ходиха година,година и половина!Добре наистина голяма разлика 14 год. ,но да кавем че го приемам!Продължихме да говорим(с нас имаше още едно момиче)и жъпросното момиче си призна че е правила секс за първи път на 13!Добре и с това се премирих!
Но следващото нещо ,което чух направоме ме остави без думи!Цитирам"Можете ли да си представите сега аз ходя с някакво си момченце-македонец на 18 год !Ужас та то е още дете!"При тези думи аз я попитах "Добре а ти с колко одишен искаш да ходиш?"Отговорът беше-30 и нагоре!
Не знам аз ли съм консервативен човек или...Как мислите Вие това нормално ли е !Нормално ли е едно 16 год. момиче да ходи с мъже ,копито могат да и са й бащи?![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!