- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga da pravim sex????
zdr, zna4i az sam devstvena, pak s pr mi hodim ot sedmica, ta tai ve4e vijdam, 4e iska da go napravim, no men me e strah ot posledstviqta /nali znaete bremennost i t.n./ i mu kazah, no vie koga go napraihte, smisal kolko hodihte predi da se iz4ukate?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1 ! §§
Зависи от жената може и на 2ря ден може и на 15-20 ден![]()
Относително е !
Е добре,де все пак ходиш с него от една седмица-не е ли малко рано?Каква е гаранцията,че няма да те зареже след като те изчука?И междудругото мисля,че има доста такива теми,където хората питат "да правя ли секс с него?"и мисля,че може и там да прочетеш нещо.
1 sedmica e prekaleno malko ! Budi sigurna ! I ne se podlagvai po nqkakvi jestove ili kakvoto i da bilo! Izchakai daje i ti da go iskash mn .... pak budi tarpeliva mila, za da ne sajalqvash posle! Uspeh !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ako o6te na parvata sedmica ti se natiska za seks zna4i ne e izklu4ena veroqtnostta da te zareje sled kato go napravite...za tova iz4akai pove4e....mesec,i pove4e moje daje... za da vidi6 dali 6te e s teb..
Зависи най-вече от годините.
Mi to4no, 4e az sam malka o6te - na 15 sam i nz kakvo da pravq, tarsq savet ot vas, 10x za mneniqta, ako moje iskam da 4uq i dr![]()
А искаш ли да правиш секс? Човек може да се предпази от последствията с презерватив.
ааА и кфо едНа седмица да не е много аахах!!?Когато му дойде времето тогаа,а вече пича ако иска мн настоятелно поговори с него кажи му,че те е страх и на него ако му е безразлично го зарежи![]()
Мисля,че щом те е страх не трябва да го правите още и още по-малко ходите от 1 седмица.Ние с приятеля ми го направихме,след като ходихме 5 месеца.
аз като го направих за първи път 3 месеца бяхме заедно с момчето...сега като си помисля,че съм го държала цели три месеца на сухо...![]()
1 седмица![]()
![]()
тфа не е ходене бе момиче ... с мойто момче бяхме почти на 7мия месец като го направихме за първи път и пак си мисля че малко рано го направихме, а ти ми говориш за една седмица.Още не го познаваш тоя пък си сте тръгнали за секс да си намеквате ужас
![]()
![]()
по-добре не го прави с него пък и щом толкова от скоро почва да иска секс сети се за кфо е с тебе
![]()
![]()
![]()
Страх те е от последствията-споко-има презервативи за това!
А това че ходите една седмица-сладур4е,това е мн мн мн малко време!!!
Недей още да му пускаш-едва сте тръгнали!Откъде знаеш дали след като те изчука няма да те зареже и да се фука с поредната си бройка?
А това че си на 15-няма зна4ение-ако се чувстваш готова да го направиш-ок давай,но се пази-има презервативи и противозачатъчни!
1 sedmica? ti si ludanedei suvetvam te,nqmahs garanciq-moje da te zareje sled tova
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Секс се прави когато си психически и физически зрял и осъзнаваш последствията и опасностите! ( хайде сега някой да ми каже че на 13-14 е така и ще се гръмна!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
otogovr qsen kato voda...kogato si gotova ti estesveno!!!!!!
Аз се чудя как не ти е предложил да спите още като сте се запознали.
А сега сериозно по темата. Ако във всичко е толкова бърз.......сещаш се!
Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.
Ще го направите когато го искаш и се 4увстваш готова![]()
след като хал хабер си нямаш от нищо свързано със секса, по-добре първо говори с някой който има опит, а не да бързаш да пишеш по разни форумчета.
и не виждам защо трябва да 1-та седмица да преспите, особено като имаш предвид, че ти е за пръв път. няма за къде да бързаш - живота е пред теб
Първоначално написано от Анонимко
4ESTNO KAZANO TVA DETO NI PITA6 E NAPALNO BEZSMISLENO KOGATO MISLI6 4E SI GOTOVA PRAVETE SEX NO E I PO-RANO I NIKOGA NE SE PODVEJDAI PO DUMITE MU I AKO TOI NASTOQVA ZA SEX SPORED MEN NQMA ISTINSKI 4UVSTVA A ISKA SAMO UDOVOLSTVIETO![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Vijda6,4e vsi4ki ti kazvat,4e e rano.Ako mnogo mu se iska sex,parcalki pod pat i nad pat,ti ne si za 1 den i vinagi gledai ti da se 4uvtsva6 dobre,a ne ugajdai na drugite!Oswen,ako ne iska6 da te otvori nqkoi,prosto za ideqta da ne si devtvena ve4e.A pak ako tova mom4ence e tolkova zagorqlo,moje po nqkakav na4in da te predrazpolaga da iska6 da prawi6 sex s nego,a ne da ti go dava kato vapros za doma6no da misli6.AE
![]()
OOff ami hora razli4ni ama li privli4ane si4ko e ok.naprimer nie s bif6iq mi go napravihme predi da tragnem i o6te ni6to ne mi e stanalo taka 4e sama re6i dali......![]()
Изчакай още малко...според мен ще избързате ако го направите
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Според мен е мн. точно казано!
Ami az s moq priqtel hodim ot 5 meseca i oshte ne sme go praviliako naistina dyrji na teb,shte te iz4aka.Ako iska da go pravite na pyrvata ili vtorata sedmica,99% e sigurno,4e posle shte te ostavi