- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- plajni kurpi
opi6ete plajnite si kurpi4ki![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Плажни кърпи не използвам, винаги сме били с чаршафчета. Много по-лесно се почистват - само се изтръскват.
taq deto sestra ti ti q e zadignala e bila po qkaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Аз предпочитам кърпите да са хавлиени и от двете страни. Имам две- едната синьозелена на стъпки, другата тъмно синя с рибки.
А дали ме побират- не. Да кажем 1,50 са и двете.
Eми по принцип мойта е на Челси,aма нещо не ми се струва добре да си бърша гъзЪ с любимия отбор,тъй че ползвам няква на NOKIA.
mi moita e edna sus mnogo ama mnogo riboci![]()
А колко са ви голями кърпите. Аз съм 190 и малко ме побират.![]()
ami i az kato sam kum 1.80 malko stir4a ot kurpata no...ta moyta e 6arena s nqkvi palmi4ki,zalez,more i o6te ne6to ima6e ama ne se se6tam
mi az sum 160 i ne me pobira![]()
a puk moita e edna svetlo i tumno zinio sus miki mausmn me radva a imam i edna julto s orangevo i nqkvi cvet4enca...ama ne me kefi mn mn
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Моята е пък на NISMO (нисан моторспорт) с един скайлайн.
2т. системно
he he he mi te moqta q vzeha i za ova tazi godina bqh s edna s bambi![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
моята предната беше стандартна и не се събирах на нея все краката ми или главата ми бяха на пясъка а и ми беше тясна като се обърна и съм на пясъка...сегашната е мн голяма и хубава мекичка оранжево и жълто с едни делфинчета мн сладка...ама все пак ми е подарък как няма да ми хареса![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
моята е на зеброва шарка![]()
Аз си направих една на която пише " KisskilleRcHe " и се гордея много с нея...![]()
moqta e sinq s dalfin koito plyva do edin ostrov
Ми моята е жълта с черни палми
Много е готина
Мойт е с едни мноу сладки делфинчет дет скачат от водтаили се мткаха вътре не помн точно
![]()
Моята е на UCB. Много си я харесвам и е с размери 90x160 cm. Ето така изглежда: http://www.towelsrus.co.uk/shopimage...mbers-blue.jpg
Жълта със 101 далматинциимам и синя с делфини
![]()
moqta e sinq na palmi4ki .. be ne e lo6a ama dnes q skusah i trqbva da si kupq nova..