- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Durex VS LifeStyles
Можете ли да Дадете мнение кое е по доброто
ДюрекС Extra SAfe ili ЛайфСтайл Ultra safe !!! ?!?!
Лайфстайла определено. Дюрекса вече два пъти ме вдигна на кътни зъби... лайфстайла с две ръце за \/
А защо питаш, стана ми интересно?![]()
А защо няма отговор и 2те![]()
аз и от 2те нямам оплаквания.
2 т. от правилника. Бан на профил
хахахахаххахахах ми може би иска да види коя по -става за балончета хахаха ... сладурПървоначално написано от theraven_nz
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Дааам... права си- човека верно пита кой е по-добър, но не и за какво е по-добърПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Пък за балончетата.... нееееееееее, презерватив вместо балон и балон вместо презерватив, мерси, толкова пиян не мога да бъда![]()
![]()
![]()
![]()
Life Style Ultra Thine![]()
2т. забрана за ползване на профил
Мен пък Дюрекса ме кефат![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
LifeStyles RULZZZ![]()
![]()
![]()
Просто са ми любимите. И най-вече "Pleasure Warming"![]()
Това са най-овлажнените презервативи, които съм пробвала![]()
ami i dvata makar 4e nqkude 4etoh 4e nqma razlika mejdu obiknoven prezervativ durex, lifestyle ili s porteh s tezi ot 20 st na pazara...
zdravinata bila sa6tata...samo pla6tame markata, no puk az li4no izpolzvam lifestyle........iskam da kaja 4e riska na kusane e ednakuv......taka 4e naslajdavaite se......![]()
![]()
glasuvam za sushtiq durex koito e napisal v anketkata :PPPPPP
No matter where you go, there they are...
Kakto sek kazva - " Na kriva raketa, kosmosa i e kriv" - i dvata sa dobri - 99,9% ot skusanite prezervativi sa zaradi nepravilno postavqvane, a ne zaradi zdravinata na prezervativa, taka che koito i da izberesh i vse shte e dobre. Az lichno polzvam Durex kato marka i zatova glasuvam za Durex
Мерси много Хора !!! ще видящото си ги зех и 2-та вида
пак ще видим
![]()
За да няма други анкети нахлузвай един върху друг и си пушкаПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
![]()
Следя темите ти горе-долу и май най-сетне е станало време за презерватива, налиЧестито
![]()
Durex Extra safe. Мен те ме кефят най-много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
за Мачока слагам по 3 Лайф Стйл или Кул![]()
![]()
![]()
![]()
Durex sensation, батенце и все едно чукаш захарен памук < ма не питай от де знам >..
Еби ги правилата, стилът ми доминира![]()
Among the things I've lost I miss my mind the most..
Look for me
При правилна употреба презервативите НЕ се късат.
Обикновено проблемите се дължат на недостатъчна лубрикация![]()
И двата са ужасни. Екстра сейф? Я стига простотий! Вместо да правя секс с торбичка от яйца на пениса, слагам улта тин или перформа, пък като ше свървам - някаде навънка. Свършване в презерватива съкс!
хахаха шпионин ... .... ще видим дали е време или не е време пр нз кой е по сигорен от 2-та щото смисъл ... по добре да имаш някаква напредстава ... Отколкото да позлваш Сникерс или ТуиКс опаковка .... както правят някои Образи !!!Първоначално написано от theraven_nz
нали все пак за това са измислени