- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помогнете ми да спася приятелката си...
А пък ти си велик. така ли?Първоначално написано от Psycho Realm
11 tochka deaktiven profil.
Я, той Mo6no ( yeah, имам цифра в ника, сега мога да умра щастлив). Тук идва в ролята на мъдреца на този форум, баластът между тъпите юзери.Първоначално написано от Mo6no
Някакъв путьо се оплаква, че гаджето ми пиела и пушила коз, и всички angry teens започват: ПОМОГНИ И, ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ И, С НЕЯ. Каквото си е решила, това ще прави, дажа ако иска да си удари спринцовката в някой вход.
da im1m cifr1 v nika. 6to problem li ima? Заяждаш се с ника ми, защото няма какво друго да кажеш.И аз мога да се заяждам за никът ти, но няма да го направя. Пък ако искаш кажи и ще се заядам.Първоначално написано от Psycho Realm
Всеки си има собствено мнение. Аз изобщо не бих тръгнал с момиче, което пуши. Просто,защото пушенето ме отвращава Ако гаджето ми почне да пуши впоследствие ще се опитам да и помогна да спре този гаден навик независимо дали иска или не.
11 tochka deaktiven profil.
Първоначално написано от Mo6no
![]()
Пък аз изобщо не бих си избрал за партньор някой, дето не пуши.
За всеки път си има влакници, щом единия от двамата пропуши има опции-
или и другия пропушва и си пушат заедно весели и щастливи
или секи ден си правят скандали за пушенето
или се разделят и секи си търси нов партньор от себеподобните.
туйто.
никой не се е родил научен,
секи си има право на избор, да бъде напушен или да бъде скучен
Guitar^Angel, ако приятелката ти имаше желание да спре с тези щуротии, тя щеше да го направи сама. Щом не иска - не се занимавай с нея. Като останеш с човек, който потъва, рискуваш той да те повлече и тебе надолу.
П.П. И не си втъплявай, че си лудо влюбен в сегашното ти гадже. Колкото и клиширано да звучи - след време ще срещнеш друга и ще я заобичаш.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
naistina kato sapunka
awe gaze topva6 4u6kata v boba i q zaibava6 edno tkz pak kat gi spre moje sa varne pri tebe
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year