.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Яко жалки сте, особено въпросният Guitar^Angel.
    А пък ти си велик. така ли?
    11 tochka deaktiven profil.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Я, той Mo6no ( yeah, имам цифра в ника, сега мога да умра щастлив). Тук идва в ролята на мъдреца на този форум, баластът между тъпите юзери.
    Някакъв путьо се оплаква, че гаджето ми пиела и пушила коз, и всички angry teens започват: ПОМОГНИ И, ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ И, С НЕЯ. Каквото си е решила, това ще прави, дажа ако иска да си удари спринцовката в някой вход.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Я, той Mo6no ( yeah, имам цифра в ника, сега мога да умра щастлив). Тук идва в ролята на мъдреца на този форум, баластът между тъпите юзери.
    Някакъв путьо се оплаква, че гаджето ми пиела и пушила коз, и всички angry teens започват: ПОМОГНИ И, ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ И, С НЕЯ. Каквото си е решила, това ще прави, дажа ако иска да си удари спринцовката в някой вход.
    da im1m cifr1 v nika. 6to problem li ima? Заяждаш се с ника ми, защото няма какво друго да кажеш.И аз мога да се заяждам за никът ти, но няма да го направя. Пък ако искаш кажи и ще се заядам.

Всеки си има собствено мнение. Аз изобщо не бих тръгнал с момиче, което пуши. Просто,защото пушенето ме отвращава Ако гаджето ми почне да пуши впоследствие ще се опитам да и помогна да спре този гаден навик независимо дали иска или не.
    11 tochka deaktiven profil.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    da im1m cifr1 v nika. 6to problem li ima? Заяждаш се с ника ми, защото няма какво друго да кажеш.И аз мога да се заяждам за никът ти, но няма да го направя. Пък ако искаш кажи и ще се заядам.

Всеки си има собствено мнение. Аз изобщо не бих тръгнал с момиче, което пуши. Просто,защото пушенето ме отвращава Ако гаджето ми почне да пуши впоследствие ще се опитам да и помогна да спре този гаден навик независимо дали иска или не.

Guest
    Пък аз изобщо не бих си избрал за партньор някой, дето не пуши.

За всеки път си има влакници, щом единия от двамата пропуши има опции-
    или и другия пропушва и си пушат заедно весели и щастливи
    или секи ден си правят скандали за пушенето
    или се разделят и секи си търси нов партньор от себеподобните.
    туйто.
    никой не се е родил научен,
    секи си има право на избор, да бъде напушен или да бъде скучен

Guitar^Angel, ако приятелката ти имаше желание да спре с тези щуротии, тя щеше да го направи сама. Щом не иска - не се занимавай с нея. Като останеш с човек, който потъва, рискуваш той да те повлече и тебе надолу.

П.П. И не си втъплявай, че си лудо влюбен в сегашното ти гадже. Колкото и клиширано да звучи - след време ще срещнеш друга и ще я заобичаш.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

awe gaze topva6 4u6kata v boba i q zaibava6 edno tkz pak kat gi spre moje sa varne pri tebe
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си