- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- DAITE IDEI ZA GRIM
HORA SEGA 6TE HODQ NA MORE I MI TRQBVAT SUVETI ZA TOVA KAK DA SE GRIMIRAM,ZA DA IZGLEJDAM PO SEXY.KAKVI SA TENDENCIITE V GRIMA ZA LQTOTO.DA UTO4NQ 4E SUM BRUNETKA S TUMNI O4I
mi az naprimer slagam tochno pod vejdata zlatisto ili bronzovo,podchertavam okoto s malko cheren moliv pochti nezabelejimo,na kraq na okoto kam slepoochieto slagam malko brokat da izglejda po sexy i na samoto oko moje da slojish bronzovo polychava se mn xybav efekt osobeno ako si po myrgava..i priqtno prekarvane na moreto![]()
ZABRAVIH DA PI6A 4E SUM PO- MURGAVA.I AKO ZNAETE LINK4ETA PLSSS PI6ETE MI![]()
slaga6 malko vodoustoi4iva spirala /moje da e cvetna naprimer zelena ili rozova ..../malko 4eren moliv edno hubavo glanc4e i si gotova....kato pyrvo sloji6 na liceto si vodoystoi4iv fondioten i pudra ...![]()
ako iska6 da privle4e6 vnimanieto sas zaka4liv,moderen i nestandarten grim zaloji na nastiteni i izkrq6ti cvetove i kombinacii-sinio+zeleno,rozovo+sinio,rozovo+zeleno,oranjevo +zeleno i taka.... v kombinaciq s vodoustoi4uva spirala i malko zlatist ruj 6te si super! moje i spiralata da e cvetno no togava zaloji na zlatni senki!
IDEQTA TI IZOB6TO NE E TUPA.VSE PAK ZA TVAQ E FORUMA-VSEKI DA DADE MNENIETO ILI SUVETA SI![]()
Това са 4 много подходящи за теб вариянта.
1. Бронзов тен. Заложи на бронзираща пудра за лицето и деколтето. Сложи малко бронзови сенки на очите, кафяв молив за очи, кафява или черна водоустойчива спирала и златист гланц за устни.
2. Dolce & Gabbana залагат на матирането в летния грим. Матиращ фон дьо тен за остова,кафяви или бежови сенки, червило или гленц в телесен или кафеникав цвят. Това е всичко,което ти е нужно.
3. Акцент върху миглите. Дълги, тъмни и зивити, те придават на очите неотразима излазителност. Основа на лицето, за да изравниш тена, слънцезашитен балсам на устните и една хубава водоустойчива спирала. Естествен и изкусителен вид на лицето.
4. Roberto Cavalli предпочита естествения вид на лицето. Сякаш без грим. Светлоотразяваща и изглаждаша основа за лицето, леко розов гланц, дозца бронзираша пудра на скулите. Natural look.
[MISTERY],PRIZNAVAM 4E TE BIVA V TEZI RABOTI,6TE IZPROBVAM TEZI SU4ETANIQ.THANK YOU![]()
az znam 4e tazi god ne sa na moda qrkite cvetove osobenno kato si murgava kato men .spored men e po-dobre da izpolzva6 bronzovo kafiavo bejavo i dr takiva po-neutralni nuansi.Ne si slagai mn pudra raz4itai na tvoia ten po-dobre bi bilo vmesto klasi4eskia 4eren moliv da si sloji6 bial toi pravi okoto mn po-otvoreno i elegantno.za spiralata-zaloji na klasi4eski 4ernata spirala i praskoven ruj.Malko bronzov glanc i si gotova za gadjeta![]()
Относно по-горните мнения за ярките цветове...чиста лудост! Мургаво момиче с ярки сенки! Ярките цветове отиват само на момичета със светла кожа!
vseki s vkusa si.. na men mi haresva ko mbinaciata ot zelen i sinio na tamna koja... po to4no na koja s ten!!!! ina4e to4no tva e moderno sega-qrko i cvetno
тия смешни ярки комбинации, които са 'модерни' (розово и синьо напр.) съм ги виждала на живо и стои толкова абсурдно грозно, че няма накъде просто.
алелуя.
ami kato e nakadarno grimirano niama kak da izglejda krasivo-za taq raoti si ima tehniki!
представям си го точно като отвратителния грим на марица от 'жената в огледалото'![]()
алелуя.
molqte kaji mi malko ot tvoite tehnikiПървоначално написано от Taina{}
ami to ne e to4no tehnika no pove4eto ne go pravqt-zadaljitelno se slaga hidratira6t krem i takav koito e za okolo o4ite! sled kato popie se nanasq fon du ten ne po tamen nito po svetal ot kojata,otgore pudra i nai ve4e na klepa4ite i v zavisimost ot formata na okoto o4artave s molif v cvta na senkite,sled koeto se nanasqt senki s MOKAR aplikator(potopen vav voda) i posle 2 sloq vodoustoi4iva spirala i si super!
eh 'TAINA' DA ZNAE6 EVALA TI PRAVQ.MNOGO TVOI OTGOVORI SUM 4ELA I NAPRAVO ME 6A6KA6.a zn li 4e v nqkoe tema 4etoh 4e si ot pld.ako e taka molqte dai mi suvet v koi friziorski salon da otida za da si udulja kosata.plssssss
zna4i ot prosveteni v taq oblast znam 4e vav Veni`s (to4no do Arlet) nai-dobre rabotqt,nai-skapo e i estestveno moje bi nai-dobro e vav dima stil(no mislia 4e ne si zaslujava),znam sa6to 4e mnogo hora sa dovolni i ot Siluet(na jelezarska)-zavisi po koi metod iska6! ki4uri ili tresi...
ps mersi za komplimenta!:P