- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как казахте на родителите си, че искате пиърсинг?
Ами искам да ви питам нещо. На тринайсе съм и искам да си направя пиърсинг на веждата... Та към въпроса. Ако някой от вас има пиърсинг, е момиче, и е казал на родителите си преди да си го направи, може ли да ми каже как точно е казал на родителите си? А и впрочем боли ли, докато те дупчат?
mi az imam piersing na papa i na nosa,ama...kvo da ti kaja,abe ne boli prosto use6ta6 iglata kak preminava prez kojata,ama nqma bolka nqkvo...ama ti harabiq si pomisli 6toto edin den ako ti hrumne da q maha6...beleg a..u... iz4akai po-dobre!!! az sum na 18 ami kak kazah...prosto im kazah 4 esu mre6ila da se dup4a...te sa pekani...az i s tattoosa nqmah problem s tqh!nz...to e do 4ovek![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Пиърс 1:
Аз: "Мамо пробих си хрущяла на ухото" (показвам нагледно)
Мама: "Лудо момиче"
Пиърс 2:
Аз: "Мамо ще си правя пиърс като на Лети"
Мама: "Ивеее, недей, бе"
Аз: "Решила съм вече"
Мама: "Ох, прави кфото знаеш."
Пиърс3:
Аз: "Мамо, сега на 30ти (примерно) като взема заплата отивам да се дупча."
Мама: "Момиче, ти не си добре."
"мамо, искам пиърсинг"
"не може"
отивам и се дупча...
"мамо направих си пиърсинг"
*рев и истерия, около 2 дни не ми говореше*
вече е свикнала обаче![]()
а ти си на 13..малка си/или малък/
малка си за пиърсинг. след време ще си смениш начина на мислене и ще съжаляваш за болката и изгубените пари. не го прави.
Значи от общото мнение разбирам, че на 13 съм още малка.. Добре, хубаво е да го резбера, преди наще да ми го съобщят викайки. Мерси!![]()
-Хора,искам пиърс на веждата.
-Не може.
-Искам дее.
-Кат станеш на 18 прай кот знаеш...
-Ама аз сега искам де...
-По лицето не може изобщо да се дупчиш!Пробии си ушите и пъпа.
*пробивам си ушите*
-Ама аз казах само 1 дупка?!?!?!
-ytre 6te hoda da se dup4a..
-kude?!?!?
-ezika (primerno)
-dobre..ako iska6 i guza si produp4i
-ok
tva e pri mene nqma spor![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Най-лесно е да им го покажеш и след като спрат да крещят, да обясниш, че ще се грижиш за него и след 1-2 месеца ще зарасне и ще стане като част от тялото ти.
to i az na 13 si si slojih obica na ezika i vaobshte ama vaobshte ne sajalqvam...daje naprotiv s vseki izminal den se kefq vse poveche i poveche.a kato popitah nashte dali moje da si sloja te estestveno kazaha ne.dori maika mi me popita na se sam lezbiika.samo deto taka stana che napulno spontanno si q slojih bez tqhno znanie
i sled mesen dva nashte mi q vidqha no ne mi napraviha problem (ei za tva nai mnogo im se kefq) i sega te sushto mnogo mi se radvat.maika mi vseki den me kara da i se plezq
...mislq da si sloja i pod ustnata no ne sam se navila do tolkova che da go napravq..a sled nqkoq druga godina shte stane vreme i za tatos na vrata
![]()
![]()
![]()
Изпуснати деца...
Малки пикли...Още не са ви порастнали цици, а вече железа и драсканици по тялото тръгвате да си слагате. Къде спят родителите не знам...
Не съм казвала.Отидох и си направих , но ... тъпня.Вече не ща да се дупча много много.Не знам дали боли на веждата , имам една позната .. трима познати всъщност ,които имат пиърс на веждата.Едното момиченце (горе-долу на твоята възраст ) се е пробило за РД-то си и разрешението от майка си е изпросила като подаръкДругата позната е казала на майка си , но тя й разрешава да си се дупчи , а и ти е кака - на 18 вече , направи си пиърса на 17.Момчето пък не каза на техните и му бяха казали че ще го изгонят от тях ,да го махал веднага и някакви такива май имаше , но той си го остави пича и сега си има пиърс
Мнението на човека преди мен е много грубовато , обаче е донякъде прав/а.Много си малка още , изчакай да ти влезе нещо в главата и тогава реши дали да си правиш пиърс.Това може да е поредната детска прищявка .
He Is The Poison And The Antidote
Аз: Мамо искам да си пробия носа.
Мама: Като станеш на 18 ще правиш каквото искаш, докато живееш с нас (имаше предвид и татко) няма да си пробиваш нищо...
Аз: Добре де..само попитах...![]()
Еми това беше...сега чакам да стана на 18, ама май почна да ми минава треската за пиърсинг![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
az iskah o6te nqkolko po uhoto...ama ne mi razre6iha i sega mai 6e si gi napravq bez mnogo mnogo da se obqsnqvam!sled okolo mesec imam RD i 6e po4akam do togava
- мамо, искам пиърсинг
- къде?
- езика
- не може
- хайде деее
- ама сигурна ли си, че искаш?
- напълно
- ок, утре те водя при весо
![]()
...Bear Me The Light
...
Emi dup4i6 bez da kazvai i gotofo posle malko 6te povikat ma 6te im mine
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Казах й "Мамо,искам да си пробия УХОТО
и тя ми рече "Не може.Има точки по ушите..."
![]()
![]()
хъхъхъхъъхъ
всяка година се опитвам,но не се навива...по дяволите,това е ухо,даже не съм нахална
аз съм на 17 .. и си направих пиърсинга на рождения си ден. ето какво се случи...като се прибирах в къщи се отбих на студиото и взех час. после отидох вкъщи ..чаках татко дълго време за да можем да излезнем някъде..където ида е за да празнуваме.. той ми се обади и казва там ше ходим тук ще ходим...а и каза утре ще ходим на кино. честно казано мразя да излизам с тях а те се опитват да се сприятелят ли да кажа.. да се сдобрят с мен. този път имах хубаво извинени и казах че имам час за следващия ден.. та никъде не мога да излизам. те бяха шокирани... и ме питаха дали се шегувам.. казах че няма да ме придружават. и аз казвам "кой ви кани??" . и всичко мина страхотно.. човека беше много готин. и въобще не ме заболя.. хаха.. някакво гледах себе си в огледалото с голямата игла на веждата си.. беше интересна гледка.![]()
не се колебай прави си. и родителите ти не могат да те пречат в никакъв случай не им позволявай просто. това си е твоята вежда. а пиърсинга е нешо нормално.. нещо като даимаш обици.. но този път на веждата.. кво му е лошото..
хъх ами поставих нашите пред свършен факт всъщност![]()
"Целувка за лека нощ"
за първи път като ме пробиха, аз се дърпах и ревах, а майка ми ме ръчкаше да влезна там... козметичен салон ли, кво еслед некви години пак ходих.
преди некви месеци ме проби Буута и като й казах - получи удар, инфаркт и всичко възможно наведнъж... особено като й демонстрирах засъхнала кръв и разни таквизи.
после още два пъти ме проби девойката - същата работа.
преди десетина дена някъде:
-ще ходя да си правя индъстриъл (или пирон, хах)
-??
показвам аз нали кво е и тя:
-ако това си го направиш - ще те изгоня, бла бла
аз викам ок и отидох и си направих...
прибирам се, демонстрирам и о! боже... ти си изрод, урод, олигофрен, какво е това, което си си сложила, ужасно е, не мога да те гледам, махай го, дъра бъра. след известно време идва при мене с думите - айде, маме, махни го, ти си момиченце, не знам си кво...
изводът е, че просто го правиш.. без да се вълнуваш от мнението на баба, тате, чичо, мама и т.н.... не могат да те командорят какво да правиш с тялото си. стига ти да си достатъчно отговорен/а, за да не си оакаш нещата![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Чувствам се рекламирана.![]()
Дупки пробиваме всякакви!![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ъъ...не съм ги питала О.о и не възнамерявамУшите сама си ги пробих..само втората на едното ухо ми е правена в салон...и то майка ми ме набута. Останалите просто ги правя...и чакам да забележат...а докато видят-всичко вече е заздравяло и всички са доволни. За предстоящия ми пиърсинг всичко е готово-обецата-купена, парите-събрани...само дето съм болна и не мога да ида....Няма и да разберат...а ако разберат, то това ще е майка ми...а с нея проблема е нулев...ще повика...ще се тръшка....после ще пита дали боли....и накрая ще се кефи
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Госте, прав си, обаче някои сме сложили пиърсинг на 19 години.
i az sum na 13 imam po o6te 2 dypki na y6ite pirvata kogato si q napravix bqx mai na 11 zodini. molix mnogo za neq i nakraq baba i mama me zavedoxa da mi prodyp4vat yxoto .ne bole6e mnogo .2 probivane be6e predi 21 dni i nikoi ne znae6e za tova .kogato mama razbra be6e y4ydena 4e imam piarsing na xry6tqla . a tati ne kazq ni6to.