аз съм на 17 .. и си направих пиърсинга на рождения си ден. ето какво се случи...като се прибирах в къщи се отбих на студиото и взех час. после отидох вкъщи ..чаках татко дълго време за да можем да излезнем някъде..където ида е за да празнуваме.. той ми се обади и казва там ше ходим тук ще ходим...а и каза утре ще ходим на кино. честно казано мразя да излизам с тях а те се опитват да се сприятелят ли да кажа.. да се сдобрят с мен. този път имах хубаво извинени и казах че имам час за следващия ден.. та никъде не мога да излизам. те бяха шокирани... и ме питаха дали се шегувам.. казах че няма да ме придружават. и аз казвам "кой ви кани??" . и всичко мина страхотно.. човека беше много готин. и въобще не ме заболя.. хаха.. някакво гледах себе си в огледалото с голямата игла на веждата си.. беше интересна гледка.

не се колебай прави си. и родителите ти не могат да те пречат в никакъв случай не им позволявай просто. това си е твоята вежда. а пиърсинга е нешо нормално.. нещо като даимаш обици.. но този път на веждата.. кво му е лошото..