.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: A PRI VAS KAK E???

Lubopitka :)
    Guest

A PRI VAS KAK E???

Zna4i mn mi e interesno i re6ih da vi popitam vas vav foruma-momi4eta, barzo li se ovlajnqvate predi sex?az naprimer samo kato zapo4na da se celuvam s priqtelq mi i sam ve4e mokra,a da ne govorim po-natam....a pri vas kak e?pove4e vreme li vi trqbva-da vi pipa,da vi lije dokato se navlajnite,za6toto znam,4e nqkoi momi4eta se ovlajnqvat malko po-trudno,taka 4e neka vsqka da spodeli kak e pri neq))

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами то си зависи от чувека лично аз съм като теб...но пък според мен зависи и в кво настроение ще си ..но за секи различно

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    Обикновено нямам проблеми с овлажняването, а и той се грижи за това.

Супер фен
    Az sashto nqmam absoliutno nikakuv problem-kakto kazvash ti oshte s celuvkite i...... No tova sushto mnogo zavisi ot partniora ti-ako ne znae tochno kak da ti dostavi udovolstvie,togava shte ti e po-trudno da se ovlajnish.Dobre,che sum popadnala na podhodqsht chovek

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    нямам проблеми

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Супер фен Аватара на maybelline
    Да,още при целувките става

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ами то си зависи от чувека лично аз съм като теб...но пък според мен зависи и в кво настроение ще си ..но за секи различно
    Az sa6to sam na towa mnenie...I az po4ti vinagi o6te pri celuvkite oba4e ponqkoga kato ne sam v nastroenie i...po bavno...abe seki pat razli4no

Barzo Da!
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mn zavisi ot nastroenieto mi... i na men mi se e slu4valo samo ot celuvka
    Love you Kris !!!

Guest
    Priqtelq mi kato mi du6i anusa i se ovlajnqvam, neznam 6to.

Guest
    Ami vseki pyt razlichno, sluchvalo se e da sme nqkude v parka i da znam che ne mojem da pravim seks shtoto ima hora i da se modmokrq strashno mn, a e imalo i puti kogato sme v teh ili v nas i ne moga da se uvlajnq tolko byrzo, vseki put razlichno, vzavisimost ot stepenta na vazbudata

И при мен също много зависи от настроението ми и обстановката. Но принципно, когато гаджето ми започва да ме целува или да ме гали по цялото тяло.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си