- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да или не ?
искате ли да почваме училище или не ? аз искам защото сам в ново училище кажете сега вие как смятате по въпроса![]()
искам щото нещо откачам у нас![]()
Все още не
Все още нямам желание
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
az iskamsamo zaradi novoto daskalo... i novite hora :P
В никакъв случай!
Mi 4esno kazano iska mi se ve4e,ama to na men ne mi ostava mnogo de,6toto po4vam ot 1-vi septemvri...
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Не щъ не щъъ...Мойта ваканция сега започвааа
Emi nqmam mnogo golqmo jelanie
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
искам!!! и то много!
тва си е същинско чудо всъщност, но е факт! много ми се ходи, защото ще ми е за последно..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
i da i ne ama ne vi li se stori 4e taq vakanciq mina super burzo?![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
И да искам и да не искам скоро ще почне...Леле колко бързо мина тази ваканция![]()
Да, когато Адът замръзне и Раят слезе на земята![]()
Аз също съм така.Първоначално написано от jenny_e
Искам да ходя даскало, защото миналата година, цялата е прекарах по болници и вкъщи и изобщо не съм ходил на училище и ми липсва.![]()
11 tochka deaktiven profil.
iskam, za6toto vsi4kite mi fr sa po gradovete si iii mi e mu4no za tqx![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами като си представя какъв Ад ще е тази година..изобщо нямам желание да почвам![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ми хем изкам защото изгарям от нетарпение как ще е в новото даскало,ама кат се замисля ,че ставам рано,че ще трябва да уча и ми става лощо.Ама то угодия нема за мене.
да
Еми Малко да, защото така се по село ходя и почти не си виждам приятелитеПък и малко скучничко минава...
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
amiiii iskam da pochna daskalo i az sum v novo daskalo...ama malko mi smazah anastroenieto kato mi kazaha che edna ot moq klas e sa pak s men..a az ne q obicham mnogo...smisul nqmam nishto protiv momicheto ama siakhd a ne poznavam nikoi...kakto i da e....iskam za da si pouplatnq vremeto a i mi lipsva postoqnnoto hodene po staite daskalite izpitvaniqta zavurshvashti ne mnogo dobre...abe iskamm!!!!
Не-просто не съм си починал достатъчноима още доста време да си спя до късно и да не мисля за разни уроци и глупости. Въпреки, че много искам да си видя класа и всички други приятели от даскало и донякаде ми писна да седя в къщи през повечето време...
![]()