- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да или не ?
az o6te neiskam a s priqtelite se sre6tame ot vreme na vreme
Вече не искам да започваме даскало,щото ще има здраво учене.![]()
Но попринцип искам и то много.Вкъщи изкуригах вече![]()
![]()
![]()
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
за тея дето искат да почват само заради новото даскало,
просто не се лъжете ше бъде истински ад![]()
а по въпросакво даскало бе?! вие луди ли сте
![]()
![]()
![]()
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
daskalo?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
тея ги приказвай на кучето сиПървоначално написано от miracul
![]()
Хора да ви успокоя-миналата година кандидатствах и ме приеха.Отначало ми беше мн странно, но после като опознах класа си всички се оказаха страшно готини.Така че не може да се каже какъв ще бъде новият ти клас...пък и донякъде зависи и от теб![]()
Сега ми се ходи,защото в последно време ваканцията минава мн тъпо....но на 15 ще ми се ще да е ваканция!![]()
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
NE!Opredeleno ne isklam leko me pomrazva da u4a i tozi pat lqtoto mi svar6i mnogo barzo za razlika ot drugite.
Хем искам щото ми е много скука тва лято хем не защото учене пак ще пада и пак трябва да се стягам
o0 mi ot edna strana da.. shtoto e mnogo typo v nas .. a ot druga ne .. shtoto po4vat pak mykite))
Хаха,и аз така!!Радвайте се на ваканцията,после ще я търсите,ама няма да я има!Първоначално написано от Novkov
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Аз искам,зажтото няма какво да праля у нас![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
аз искам да почнем даскало се пак в ново даскало само ученето му е кофти ама .. иначе ще е яко![]()
Ооо искам искам, не съм излязал от нас от 2-ри Юли (веднъж само да купя едно нещо) тъй че ми се насабраха месец и полувина пред компютъра COOL!!![]()
П.С. Не се шегувам![]()
...Arbeit macht frei...
От една страна искам,от друга не.В училище са всичките ми приятели,но не ми се учат някои предмети,а и искам ваканцияяяяя!
Искам да почваме пак,защото тази ваканция си прекарввам мноооооого тъпо
Най-много се дразня,че като тръгна на училище ще искам ваканция,ама...нЪцкиииии
уф
Нееееееее въобхще не искам!!!!!!!!!!!!!!!!
Да,защото искам да се видя с новия клас и даскалките!Не-защото ще ми липсва free time...
Е дано класа е як...![]()
hodi mi se daje mn i kakto be6e kazal nqkoi predi mene-taq vakanciq mina mn barzo
Ujas,az ne iskam da po4vame daskalo taka si mi e super!!Da ne govorim 4e ot 1 god sam v nov klas i horata ot straiq klas super mn mi lipsvat,a prez lqtoto imam vuzmojnost da se sre6tna s tqh.V noviq klas mi e kofti i ne6to ne mojah da zavurja mnogo priqtelstva i i4 ne mi se hoi na daskalo da ne govorim 4e 6e se u4i mn![]()
еми... още нямам 100% желание, но ... почва да се пробужда желанието у мен....
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I agreeПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()