- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да или не ?
НЕЕ ама Щем нещем то ше почне![]()
Все ми е тая и без това наближава![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Hah shte e posledniq mi 1vi ucheben den... i nqkak si ne iskam da e za posledno ..
КъсметлийкаПървоначално написано от Atika
![]()
...Arbeit macht frei...
Неммммм в никакув случай.....
естествено , че искам да се порадвам на студентския живот![]()
opredeleno iskam da po4ne daskaloto , 4e ne6to mi omrazna vseki den edno i sa6to
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
От една страна искам, защото ми е адски тъпо в нас, а и тва лято много скучно . нито море, нито нищо .. 90% от приятелите ми са някъде извън София .. абе скука. Ама от друга страна знам, че като започне да се точи учебната година и няяяма свършване .. лошо ми става при мисълта![]()
vobshte ne iskam!!! predi kogato i az shtqh da bada v nov klas ochakvah 15 sept s netarpenie,obache kogato si vidqh klasa.......bez komentar!mina dosta vreme i ne uspqh da se spriqtelq s nqkogo tolkova mnogo kakto v bifshiq mi klas
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не!!!
Първоначално написано от Jamalska
ne.izob6to ne iskam..kato znam kakvo me 4aka tazi godina..
get off.
Това е доста труден въпрос и не мога да му отговоря категорично. Хем искам, хем не искам. При мен ситуацията е малко сложна, защото се местя да живея и да следвам в София.
Искам, защото:
- искам да вида що е то да си студент
- София е много хубав град, защото е динамичен, а именно динамиката прави живота интересен. Може да се каже че е най-подходящото място за млад човек в страната.
- казват че в Студентски град е голям купон.
- най-сетне се отделям от родителите си.
Не искам, защото:
- трудно ми е да се разделя със СтЗ-то, защото е доста красив град, всичко е зелено, а в софия преобладават потискащите индустриални пейзажи, а ако има растителност тя изглежда някак си посърнала.
- ще ми липсва звънливото мйекане на момиченцата![]()
- ще трябва да прекъсна уроците по китара
- казват че в ТУ късат задници от учене, а аз смятам да бъда примерен студент, което допълнително усложнява ситуацията
- най-сетне се отделям от родителите си.
Без значение ми е щото един ден ходя два не ходя тъй че не е проблем![]()
![]()
![]()
неща не ми се занимава с меко казано кухите учителки (некролози) дето ми пищят и пилят на кофата и ми пречат да спа..!
iskam 6tot i az sam v novo daskalo
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Липсва ми класа,ама като се сетя за предмети,оценки,учители,ко тролни...![]()
ДА определено искамВинаги съм си мислела,че ще е много по-яко ако почваме на 1 септември например,а свършваме 15 дни по-рано,или пък зимната и пролетна ваканця да са повече
Щото до 15 септември направо изперквам,а от друга страна юни е супер гадно да ходиш на у-ще
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Da 6toto poludevam u nas
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........