.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Кажи им Бу и да видиш как ще бягат по коридорите
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Зайци-номерца и трикове

Цитирай Първоначално написано от ЗаЙо
    Предполагам тук има много така наречени 'зайци'-осми клас в ново училище.И аз съм така,искам да ми кажете какъв номер да направя или нещо такова че:
    1)да се разбере из цялото даскало
    2)да разберат че не съм обикновен,а опасен
    3)да имам слава на побойник,човек,който си разчиства сметките и т.н.
    Аиде давайте.
    Жалък си!
    Защо трябва да им правиш гадно...когато ти си бил "заек" другите унижавали ли са те така че ти сега сикаш да постъпваш така с тях.Ако искаш да се отличиш по някакъв начин от тях дръж се на висота...не като дивак...

Фен
    Град
    Dreamland
    E sega , podhodete s poveche uvajenie kum vajniq jiteiski problem na momcheto ...
    Mnogo shte si opasen ako zastanesh v sredata na koridora i zapochnesh da si udrqsh qrostno glavata v stenata , posle moje da schupish nqkolko prozoreca s glava , i nakraq da zemesh da se grumnesh s neshto che -nai dobre shte e za vsichki ... a i nikoi nqma da ti se " otvarq " garantiram ( normalno ... ako se grumnesh ... )
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Само да внимава при подбора на 12-класника, че после извън даскало да не се запознае с някои негови дружки и да се наложи да спи в пирогов.

axaxaxxaaxxa bae 4ovek nestava taka be axaxxaax ako iska6 da se pokaje6 pred nqkoe momi4e nee tva na4ina ama pri direktora sus siurnost 6te se pokaje6 ako 6e pravi6 mrusni nomera. A tva za poboinik e ebasi tupata ideq!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз тая слава не я извойвах с цел. То просто си стана. Според директора съм тартор на училището, което смятам за преувеличено. Просто мисля че има мног хора които са под моето ниво. Опитат ли се да оспорят нещо с мен или да ми противоречат просто ги карам да замълчат. Имал съм много проблеми, но е по-добре отколкото да си никой. Просто бъди себе си и не им позволявай да те мачкат.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ама то да ти кажа...ако преди това не си изял кила моркови няма да стане. Като те "гледам" почваш от нулата => не се надъхвай много. Ще паднеш от високо, проблема ще е там че нависоко ще си само според своето мнение.

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мойто дете, не се прави така. Това за готините , за бунтарите и побойниците върви в основното училище. Ако там не си си извоювал желаната слава да и се порадваш малко и вече да си сядаш на гъза, сега няма за кога. Знаеш ли, и на мен като ми го казваха не вярвах. Сега ще съм 9ти клас, карах осми в гимназия. Е има ОГРОМНА разлика в начина на мислене на хора мой набор, които са карали осмия в гимназия и в основно. Сега като ти го казвам сигурно си мислиш тая на каква се прави, но ако всичко се развие както трябва догодина по това време ще мислиш по същия начин. Защото в гимназията преподавателите виждат пред себе си големи хора, а в основното училище - деца. Оттам на тези "деца" развитието им остава една година назад и си личат резултатите, защото докато на нас ни трябват няколко месеца да влезем в пътя, на тях ще им трябват години. Не знам защо, но така се получава поне по мои наблюдения. Не казвам, че при всички е така, но съдя по моите познати.
    Та така... много взех да се разливам. Идеята ми беше, че излизаш от основно, в гимназията като те стегнат малко няма да мислиш на кого да скочиш, че да си по-велик, в главата ти ще се въртят доста по-сериозни и по-земни мисли.
    Лично мнение, някой да не скочи да ме напада

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    verno si smeshko

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    кат' се гръмнеш ще станеш известен и всички ще знаят че си опасен за себе си
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    аааа ще имаш и слава на идиот които си разчиства сметките със себе си
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Прибии някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си