- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЯ и приятелите ми!
Здравейте, искам и аз да се оплача ако може и да помоля за съвет! Значи имам си приятелка! Много сме щастливи, честно казано! Може да се каже, че намерих любовта, най-накрая! НО(винаги има едно но) имам малък конфликт между нея и приятелите ми! Значи много пъти ми се сърди като някой мой приятел ни попречи за нещо! Ще дам няколко примера: говорим си един път по телефона и в същото време аз получих SMS от един добър приятел! Трябваше да му отговоря бързичко! И нали започнах да пиша SMS докато си говоря с нея... Обаче тя, първо, че изглежда е чула GSM-а ми и второ усети, че не я слушам внимателно! Честно казано някой неща, които ми каза, изобщо не ги чух! И ми си разсърди доста за това! Минаха няколко часа докато се оправихме! Друг случай: значи излезли сме с нея на разходка и един приятел ми звъни, че трябва да отида до тях да му помогна... и аз трябваше да му откажа, защото знам, че тя ще ми се разсърди, че малко след като сме излезли трябва да се разделим! И после приятелят ми се сърдеше яко! Един път говоря по телефона с друг приятел и тя ми звъни на GSM-а и ме пита, дали някой друг в нас не говори по телефона, защото е зает? И аз и казвам не, аз съм! И тя ми каза, че е хубаво колкото може по-бързо да свършвам, за да ми се обади и да ми обясни нещо... И трябваше да затворя за да може да говоря с нея! В момента половината ми приятели се сърдят, защото не съм бил същия като преди! А не искам да е така! А от друга страна много я обичам и знам, че чувствата са взаимни и сме много добре заедно, и за това искам да правя нещата, така че на нея да и харесва, ама по тоя начин се прецаквам с приятелите си! Значи те отначало ме разбираха! Все пак нали са ми приятели - разбират ме, като ги помоля нещо и им обясня как стоят нещата... Обаче вече прекалявам изглежда и вече не могат да ме търпят такъв!
Ако може някакъв съвет да ми дадете, ще съм ви много благодарен!
kaji che nasitina mnogo q obichash ama osven neq ti imash priqteli koito poznavash ot predi i che ne mojesh da otdelqsh cqloto si vreme samo i edinstveno za neq.
obqsnii 4e priqtelite sa adski vajni za edin 4ovek i ako tq naistina te obi4a,a we i bez da te obi4a tr da razbere 4e ti ima6 nujdata da izliza6,i da pomaga6 ,i da se vijda6 i s drugi hora osven neq,hora ,koito poznava6 ot dosta po-otdavna(tva nqma zn de)!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
ami mnogo prosto -- skusai s neia i si nameri novi priateli. Shtom te muchatr taka, znachi neshto im kuca!
по-добре поговори с нея, а недей да си губиш времето с форуми![]()
Кажи й, че много държиш на приятелите си и че понякога трябва да правиш компромиси заради тях .. пък не знам тя как ще реагира, ако се разсърди, че й ги казваш тия неща, значи има проблем мацката! айде успех!![]()
- Ами писнало й е всеки път да се намесват разни твои приятели.То и на мен би ми станало гадно от това - аз да изляза с гаджето си,а той да поставя приятелите си пред мен и само да му свирнат,да дотърчава при тях.Разпредели си времето - когато си с момичето,си с нея и толкова.Когато ще си с приятели,кажи й го предварително,да не се разочарова после(когато вече ще си мисли,че ще сте заедно за няколко часа без да ви прекъсват).
priqtelite predi vsi4ko ostanaloto e prehodno i vremenno ne6to !
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ми поговори с нея...кажи и че имаш и приятели за които също трябва да отделиш малко време..момичето ако е разбрано,ще се стегне малко и няма да ти се сърди за глупости![]()
napulno te podkrepqm....tq vse pak trqbva da te razbere ne mojesh da si vse s neqПървоначално написано от adDicTeD`tO`yOu
Priqtelite sa po-vajni ot neQ!!Ne gi zagubvai -te moje da sa s tebe vinagi a tq-ne se znae!!Ako naistina te obi4a 6te prieme priqtelite ti,a ako-ne ,napravo q reji nedei si gybi priqtelite zaredi edno momi4e!!![]()
taa pa e ebasi cerbera
малее баси претенциите има тва момиче.. говори едно хубавичко с нея и й кажи, че така не може да продължавакви са тия капризи от нейна страна
![]()
докато тя ти е просто гадже и ще можеш хиляда като нея да си намериш, приятелите са рядко срещани и голяма грешка ще направиш ако продължаваш да търпиш държанието й![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
spored men tq ne e prava ,tova 4e ti q obi4a6 e xubavo i prodaljavai da go pravi6 no i napomni 4e predi neq e imalo drui xora v jivota ti koito zna4at mnogo za teb i ne bi zamenil priqtelstvoto im s ni6to![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Ами просто трябва да се разбереш и с двете страни,защото все някой ще ти се сърди.Но ти не искаш да губиш никой.За това трябва да говориш с приятелката и да и обясниш,че все пак имаш и приятели,с които искаш да излизаш и те ще се разсърдят.Но ако ти каже дали приятелите са по-важни от нея ти и кажи,че не е така.Просто и ти имаш нужда да излезеш с приятели.А пък на приятелите си им обясни да не те притесняват,когато си с приятелката си,защото тя се сърди,а не искаш да я губиш.Те ако са точни ще те разберат,ако не-какви приятели са ти?
тя изглежда е момиче, което те иска само за себе си! иска цялото ти време абсолютно и неизменно да е заето само със нея, и изпитва известна доза ревност спрямо приятелите ти.
щом те са проявили не веднъж или два пъти разбиране, значи ще могат отвоно да те разберат. а колкото до нея, както и да го мислиш и премисляш няма нищо по-ефикасно от разговор на четири очи
тя изглежда е момиче, което те иска само за себе си! иска цялото ти време абсолютно и неизменно да е заето само със нея, и изпитва известна доза ревност спрямо приятелите ти.
щом те са проявили не веднъж или два пъти разбиране, значи ще могат отвоно да те разберат. а колкото до нея, както и да го мислиш и премисляш няма нищо по-ефикасно от разговор на четири очи
Ами смени си гаджето с някоя готина веселячка,на която ще и пука,че освен нея,трябва да имаш и приятели.Все пак някога ще се разделиш с тази,ще обичаш друга,но въпреки това,приятелите ти остават.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Ами разберете се с приятелката ти... накрая заради нея ще останеш без приятели
Tova e mnogo gadna situaciia. Mmm pogovori s priiatelite si i s priiatelkata si i ako ne se izqsnqt neshtata se rabirai s tqh predvaritelno, za da ne stavat gafove...