Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
2 NESHTA:

1.zapoznah se s edno mom4e ot edin 4at,haresah go-stanhme 4atgadjeta i shtqhme da se vidim-bqhme na 2 min razstoqnie v ndk,no ne stana,a posle skkusahme zaradi nekfa si tam i aide pak se subrahme i pak da se vidim... a zne mojah i skusahme.Ot togava ne sme si pisali,no v daskalo az postoqnno govoreh za engo i misleh za nego i kak shte go vidq-vijdala sum go samo na 5 snimki... edna fr(ne to4no,no posle shte spodelq zashto) mi kaza,4e sum bila vlubena vnego-ta toi e samo ot 4ata-ne e vuzmojno,no edin den se zamislih-kogato obi4ash nqkogo ti ne gledash vunshnostta mu,a haraktera-az sum go vijdala i na pic-da gotin e,i oshte misql za nego-imam 3 pesni s nego i kogato davat nqkoq ot tqh sqkash poludqvam,... neshto mi stava a ne moga da go opisha-i tujno,4e go nqma i gotino...ta az mislq samo,4e ot "4at lubovta"-az sega sum v nai silnata ili pone q preminavam,zashtoto dori plakah za nego,ta vuprosa mi e vumojno li e-ima li i nai malkata vuzmojnost da se vlubish v 4ovek ot 4ata-vijdaiki go samo na pic i pisheiki si s engo,razdeli li ste s epredi 2 mes. i oshte mislish za nego(govorq za sebe si :P )

2. az i edno momi4e uj se vodime nai dobri priqtlki i da tq ne me e izdavala naistina,no v dosta momenti q 4uvstvam ot4ujdena,no kogato si govorim samo az i tq q 4uvstvam mn blizka i taka... az i tq se kupahme goli vuv vana(i sestra mi de),i sus neq sme se celuvali sus ezik,no s celta-da trenirame-tova me opasqva ako nqkoi razbere da ne kaje,4e sum lesbiika zashtoto NE SUM,ta.. sum ili ne sum?

1. няма такова нещо като чат любов или влюбване! има флирт, има тръпка, но любов не няма значение, че мислиш за него, това не означава, че непременно го обичаш в истинския смисъл на думата

2. ти, мила, си противоречиш! хем харесваш някое момче, хем питаш - лезбийка ли съм? тъпа работа! ми сама си направи изводите