Добре хораа..предварително 10х.историята е доста дълга но няма да се впускам в подробности..с приятеля ми ходим доста месеца вече..и вс си беше супер.и понеже нали знаете че влиубените са слепи изобщо не бях се усетила(или по-скоро не исках да разбера)4е през цялото това време тои харесва една наша обща приятелка.понеже сме в една компания често излизахме с нея и да си призная дразнеше ме отношението му към нея но си мислех 4е си втълпявам..а и тои мн пъти като сме си говорили ми е казвал че няма смисъл от изневяра и може би заради това не съм обръщала такова внимание а и никога не беше ме лъгал..но преди няколко дена видях едни техни снимки от една тяхна романтична вечеря (тогава ми се наложи да си остана ж къщи) и навързах всичко..тва че по някво съвпадение винаги си правеха срещите саму двамата когато аз съм заета така че да немога да отида.аз знаех че излизат но тои ми казваше че му е саму приятелка и аз ест не му пречих да излиза с нея..тъпото е че дори се е случвало да ме вързва заради нея,когато аз го помоля да отидем някаде не винаги се съгласява,но когато каже тя...веднага хуква..и наистина кату се върнах назад открих страшномного доказателства казах му вс това а тои дори не си призна .. е след като погожорихме си каза вс и дори искаше да си режи вните защото вече съм загубила доверието си и наистина мн го изживя тои не илизаше три дена седи си затворен,неядял,плачи,немо ел без мен някви от сорта,после пак като говорихме ми казва че си е признал щото съм го накарала .заедно сме още но наистина мн ми е кофти че през цялото това време ме е лъгал... един път ми казва че са саму приятели един път си казва че са се зарибявали .не казва да се е случило нещо повече .. незнам на кое да вярвам вече савсем се обърках..пфууу

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!