.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Животът отдавна изгуби смисъл за мен...

Днес скъсах с приятелката си...Мисля, че моето време да си замина дойде. Скоро моят баща Дяволът ще ме приеме в царството си на мрака, където ще бъда свободен от женското интриганство...
    Кръвта ми е черна, като моята душа,
    смърта е красива като тъмнината на ноща,
    очите ми мъртви, като гарванова песен,
    с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...

Мега фен
    Колиш ли всяко пълнолуние козичка? Ако не служиш на дявола като хората, мечтай си да те прибере.

Град
    Sin city
    Tupite i izturkani istorii... ot sorta na tova, 4e..."vremeto lekyva" ili puk "vsi4ko shte se opravi"...mislq, 4e sa izlishni...nito az , nito koito i da bilo bi imalo smisul da govori nqkakvi prostotii, s koito yj da te yspokoqva.

Da.....jenite sme gadni sushtestva...sigyrno intrigite sa ni v prirodata...de da znam i az, no edno znam sus sugyrnost..vinagi ima smisul.Ponqkoga ni se stryva, 4e sme go izgybili, no vsishtnost toi samo ni se e skril, za da ni ot4ae i smaje psihi4eski...kogato oba4e ne se predadem i prosuljim napred..smisula vinagi otnovo se poqvqva...prosto iznikva ot nqkade nai-nenadeino.

Vinagi si stryva da jiveem....dori i za moment onq tup smisul da go nqma...ei taka samo napyk na vsi4ki ostanali...tova e ot men...neznam dali shte shvanesh moqta msiul, no mi ostava nadejdata..
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Фен
    Град
    Pazardjik
    basi ludata tema
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Супер фен

Re: Животът отдавна изгуби смисъл за мен...

Цитирай Първоначално написано от Death In Solitude
    Днес скъсах с приятелката си...Мисля, че моето време да си замина дойде. Скоро моят баща Дяволът ще ме приеме в царството си на мрака, където ще бъда свободен от женското интриганство...
    И как точно я...скъса? С триона, а?

Супер фен
    Град
    София
    Шокирах се....къв дявол,кви 5 лева...вземи се стегни,има Господ...чакай малко,за къде си се забързал да те прибира дявола

Фен
    Град
    House Music
    Господ няма !!! дявол също !!! вярвате в тях защото ?!!? и вие незнаете тоя пич пук тръгнал за някаде... еиии ти луд ли си всеки ходи там кадето си иска
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Co[mix]_Girl
    Guest
    tc tc kade shto nqkoi shte umira vse e zamesena jena mamka mu..emi sadba

Стига с тези сатанински позьорщини по форумите! Не ти ли омръзна?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    колко време ходихте ... само да не скокнеш че ходите 2 години,щот тоя филм е мноо луд !или си ходил 2 месеца-4 макс ... и са филмираш живота нямал смисал ала бала .. влезе в филма ...

излез ся от филма ... ти кво очакваш бе .. да са жениш за нея ли ?!? Няма да ти е първа и няма да е последна така че стягай са налягай парцалите намери друга ... и толкова не тука ми са филмираш дяволи,ангели нз си ко ... тез номера са праят в децката градина кат са филмираш тя ши са върни според теб ?!? пък и нали ти си скъсал с нея бе ?!?

Wow!Тая тема ма разби-аре поздрави на дявола!

Заради една жена няма смисал да си слагаш край на живота!!!!

А тва за царството на мрака и дявола нз къде си го про4ел или как си го съчинил,ама хем ме изкефи,хем ми се стори доста изтъркано и тъпо

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ахахахахаха "и дяволът ще ме прибере" ,нас пък един мармот ще ни завие в станиол хаха
    нене тва беше голяма глупост с тоя дявол...вземи се в ръце и стига с тия глупости!
    f@nt@zi@

Град
    кво ти пука?
    awe mom4e..koi ti promiva mozuka s tiq dqvoli i tiq gluposti we???ti kva psihika ima6 za da govori6 taka????i kato jivota e svur6il za teb bez neq....ZA KVO SI SKUSAL S NEQ?????tva pak li dqvola ti kaza da go napravi6!!a vzemi se stegni i se pregledai malko!

Casual Life
    Guest
    Типичен пример до какво води готик метъла

Цитирай Първоначално написано от Casual Life
    Типичен пример до какво води готик метъла
    Брейййй !!!Аре да не набъркваш метъла тука !Може и да не слушаш метъл и пак да ти идват такива глупости в главата !!!

Глупаво е в този случай да се намесва метъла !Кви са тия погрешни разбирания ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си