.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Moderated by W.I.M.: Когато сме сами-добре, но пред други ..

imam gaden problem s edno mom4e.Toi se durji mnogo qko s men,kazval mi e 4e sam mnogo gootina,mil e i liubezen,postoqnno izppitva jelanie da me dokosva i da se gushkame (da pod4ertaq,4e tova otnoshenie e SAMO kogato sme sami),kogato sme s priqteli se durji kato playboy,koito pravi s momi4etata kakvoto si poiska,obijda me strashno mnogo,namira mi nqkakvi nedostatuci i postoqnno mi gi natqkva,kogato sme sred priqteli,edinstvenoto "hubavo" neshto,koeto kazva e 4e iska da mi se izprazni v ustata i dr ot sorta.Nikoga ne sum otvrushtala na obidite mu,no ve4e ne izdyrjam,mnogo qko iskam da go postavq na mqsto,zashtoto mi pisna.Zashto go pravite be mom4eta?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Не защото НИЕ го правим, а защото ТОЙ е просто дрисльо и комплексар. Стой далеч от такива. Като пораснат да ти се обадят

Голям фен
    Град
    Бургас
    Пръдльо ...срам го е да си признае...2 шамара знаеш ли колко добре ще му дойдат...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Мега фен Аватара на iiirish
    ми като се хвърляш на такива на вратовете какво очакваш?! намери си някой свестен. и не слагай всички момчета под един знаменател

Guest
    Ся малко ще по наруша правилата ...
    Значи кат те нарежда ... ти го почваш...Абе ей пъпчасал гей,смотан за каф са помисли ве котор умрял...ти го набия ве педал,... или нещо от сорта така...
    Момчето са изевява като плейбой....хмм...бахти и пича... с колко жени е спал че да са помисли за плейбой?!?На колко години е ?!?Ся ако е на 16 хах каф плеубой е ... той тяло няма сигурно оформено иначе плеубой...Тай кажи му на момчето мноо поздрави от мен, и му кажи да слезе на земята и да са осъзнае !!! Пък ти са прай на недостъпна като сте само двамата..

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ся малко ще по наруша правилата ...
    Значи кат те нарежда ... ти го почваш...Абе ей пъпчасал гей,смотан за каф са помисли ве котор умрял...ти го набия ве педал,... или нещо от сорта така...
    Момчето са изевява като плейбой....хмм...бахти и пича... с колко жени е спал че да са помисли за плейбой?!?На колко години е ?!?Ся ако е на 16 хах каф плеубой е ... той тяло няма сигурно оформено иначе плеубой...Тай кажи му на момчето мноо поздрави от мен, и му кажи да слезе на земята и да са осъзнае !!! Пък ти са прай на недостъпна като сте само двамата..
    Туй го писах аз !

Супер фен
    mislq 4e se prai na gazar ama mai nqma da mu mine nomera. Kaji mu 4e ne ti e priqteno da go pravi tova i 4e ako pone malko dyrji na teb da se opita da ne go povtarq pove4e. Aide dano se opravi ,a ako ne-bii mu 6uta i gotovo
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    In your mind~
    Точно тфа е опитва се да се прай на такъв какъвто не е пред така наречените приятели...Тряаа му го кажеш тфа и да се осъзнае малко..вече ако не стане...както каза Lorraine,бий му шута

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Toq e egati tapaka prai se na kafto ne e ne se zanimavai s takifa
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

za6to slaga6 vsi4ki mom4eta pod edin znamenatel?ne 4e pove4eto ne sa takiva no ima i izklu4eniq.prosto ima dva varqnta ili pogovori s nego ili se draj kato nego pred fr....nego ostavqi da se darji taka postavi go na mqsto

Повече от фен
    tos e mn smotan bii mu duspata ne si zaslujaa da se zanimaash s takav obitak ! ima kade kade po svesni zaebi go
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Хехе просто да се опитва да се прави на много "готин"пред приятелите си.Но ти сама си си виновна,че търпиш такова отношение,поговори с него и ако не се променя го скъсай и си намери момче,което да знае как да се държи с едно момиче и не иска да си избива комплеските пред приятелите му.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ем ти нямаш ли си уста да му кажеш? когато пак сте насаме му обещаваш, че още 1 път случи ли се повече няма да го погледнеш и тва е само гледай да си изпълниш обещанието..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

човекът просто си играе с теб.
    замисли се - като сте двамата няма пред кой да се фука и пред кой да те унижава. ако имаше чувства към теб най-малкото нямаше да се подиграва с теб пред хора.
    ...Bear Me The Light...

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ми като се хвърляш на такива на вратовете какво очакваш?! намери си някой свестен. и не слагай всички момчета под един знаменател
    napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......
    q se zamisli malko!!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......
    q se zamisli malko!!!
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Не защото НИЕ го правим, а защото ТОЙ е просто дрисльо и комплексар. Стой далеч от такива. Като пораснат да ти се обадят
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами иска да се направи на мъж и на плейбой.И по този начин те наранява,но явно не го разбира.Поговори сериозно с него и му кажи да престане!

emi kaji my naparvo tova koeto 4ystva6 kvo da ne bi toi da e ne6to pove4e ot tebe
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Фен
    Град
    In your nightmares
    На твое място, като почне да ме убижда направо един юмрук в грозната мутра и ще млъкне Така се действа с такива сладури, дето ги е срам да показват чувствата си
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    =D>
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Зарежи го тоя...Бий му шута точно пред "тези други", злепоставяй го...и бъди недостъпна Бъди възможно най-гадна
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си