- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Когато сме сами-добре, но пред други ..
imam gaden problem s edno mom4e.Toi se durji mnogo qko s men,kazval mi e 4e sam mnogo gootina,mil e i liubezen,postoqnno izppitva jelanie da me dokosva i da se gushkame (da pod4ertaq,4e tova otnoshenie e SAMO kogato sme sami),kogato sme s priqteli se durji kato playboy,koito pravi s momi4etata kakvoto si poiska,obijda me strashno mnogo,namira mi nqkakvi nedostatuci i postoqnno mi gi natqkva,kogato sme sred priqteli,edinstvenoto "hubavo" neshto,koeto kazva e 4e iska da mi se izprazni v ustata i dr ot sorta.Nikoga ne sum otvrushtala na obidite mu,no ve4e ne izdyrjam,mnogo qko iskam da go postavq na mqsto,zashtoto mi pisna.Zashto go pravite be mom4eta?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Не защото НИЕ го правим, а защото ТОЙ е просто дрисльо и комплексар. Стой далеч от такива. Като пораснат да ти се обадят![]()
![]()
Пръдльо...срам го е да си признае...2 шамара знаеш ли колко добре ще му дойдат...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ми като се хвърляш на такива на вратовете какво очакваш?! намери си някой свестен. и не слагай всички момчета под един знаменател![]()
Ся малко ще по наруша правилата ...
Значи кат те нарежда ... ти го почваш...Абе ей пъпчасал гей,смотан за каф са помисли ве котор умрял...ти го набия ве педал,... или нещо от сорта така...
Момчето са изевява като плейбой....хмм...бахти и пича... с колко жени е спал че да са помисли за плейбой?!?На колко години е ?!?Ся ако е на 16 хах каф плеубой е ... той тяло няма сигурно оформено иначе плеубой...Тай кажи му на момчето мноо поздрави от мен, и му кажи да слезе на земята и да са осъзнае !!!Пък ти са прай на недостъпна като сте само двамата..
![]()
Туй го писах аз !Първоначално написано от Анонимко
![]()
mislq 4e se prai na gazar ama mai nqma da mu mine nomera.Kaji mu 4e ne ti e priqteno da go pravi tova i 4e ako pone malko dyrji na teb da se opita da ne go povtarq pove4e.
Aide dano se opravi ,a ako ne-bii mu 6uta i gotovo
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Точно тфа е опитва се да се прай на такъв какъвто не е пред така наречените приятели...Тряаа му го кажеш тфа и да се осъзнае малко..вече ако не стане...както каза Lorraine,бий му шута![]()
Toq e egati tapaka prai se na kafto ne e ne se zanimavai s takifa
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
tos e mn smotan bii mu duspata ne si zaslujaa da se zanimaash s takav obitak ! ima kade kade po svesni zaebi go![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Хехе просто да се опитва да се прави на много "готин"пред приятелите си.Но ти сама си си виновна,че търпиш такова отношение,поговори с него и ако не се променя го скъсай и си намери момче,което да знае как да се държи с едно момиче и не иска да си избива комплеските пред приятелите му.![]()
ем ти нямаш ли си уста да му кажеш? когато пак сте насаме му обещаваш, че още 1 път случи ли се повече няма да го погледнеш и тва есамо гледай да си изпълниш обещанието..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
човекът просто си играе с теб.
замисли се - като сте двамата няма пред кой да се фука и пред кой да те унижава. ако имаше чувства към теб най-малкото нямаше да се подиграва с теб пред хора.
...Bear Me The Light
...
napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......Първоначално написано от anito.sl
q se zamisli malko!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
napalno sam saglasen ! zaradi edin komplexar vsite da go otnesem ......Първоначално написано от anito.sl
q se zamisli malko!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Първоначално написано от theraven_nz
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ами иска да се направи на мъж и на плейбой.И по този начин те наранява,но явно не го разбира.Поговори сериозно с него и му кажи да престане!
emi kaji my naparvo tova koeto 4ystva6kvo da ne bi toi da e ne6to pove4e ot tebe
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
На твое място, като почне да ме убижда направо един юмрук в грозната мутра и ще млъкне![]()
Така се действа с такива сладури, дето ги е срам да показват чувствата си
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
=D>Първоначално написано от theraven_nz
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Зарежи го тоя...Бий му шута точно пред "тези други", злепоставяй го...и бъди недостъпнаБъди възможно най-гадна
![]()
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.