.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Guest

strah me e nz kakvo da pravq

zdraveie molq vi za saveti za6toto sam naistina obarkana moqt problem e sledniqt:
    imam gadje mn se obi4kame i si darjim edin na drug tezi dni toi mi namekna 4e 6te e sam v ka6ti i dvamata mn se zaradvahme no men me trfevoji ne6to na 15 sam devstvena sam i cikala mi ne eot nai redovnite predniq pat mi zakasnq s 2 meseca maika mi iska6e da me zavede na lekar n mi doide i ne hodih ami ako sled kato go napravim s gadjeto i pak ne mi doide i maika mi me zavede na ginekg 6te razbere 4e ne sam devstvena i 6te stane edna........naistina se pobarkvam pomognete hora molq vi

просто поговорете.Мисля,че ще те разбере
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Започни да пиеш противозачатъчни и ще се нормализира цикъла. Кажи на майка ти, че ти се прави секс
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Започни да пиеш противозачатъчни и ще се нормализира цикъла. Кажи на майка ти, че ти се прави секс
    oo imenno ot tova me e strah maika mi da ne razbere trqbva da vzema barzo re6enie davaite o6te saveti molq

Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    oo imenno ot tova me e strah maika mi da ne razbere trqbva da vzema barzo re6enie davaite o6te saveti molq

Е как ще разбере, че ги пиеш ?!?

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e

Е как ще разбере, че ги пиеш ?!?
    e za tova nqa kak da razbere no nz na 15 sam sega da vzema da se tup4a s hapeta ne mi zvu4i dobre kolkoto i stranno da vi zvu4i

Виж мисля, че не си дорасла за секс, а го искаш ...
    Пробвай анален ...

Guest
    Колкото и просташки да беше предишния отговор е много точен. Малки те още бре деца. Ти искаш хем вълка да е сит, хем агнето цяло - хем да правиш секс с приятеля си, хем да си останеш девствена. Има само едно решение на този проблем

Град
    Kazanlak
    И аз съм към горната хаика. Пробваите анално тока май ще е най добре. Обясни му за какво ства реч и ако е пекан ще те разбере.
    Ако го направите рискуваш после да има
    Ако умрът тарикатите будалите само ще измът!!!
    LANCIA DEDRA 2.0TDI-Този двигател толкова си може.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    amiiiiii ne i kazvai che ne ti e doshlo be....za kvo se priesnqvash nqma nachin da razbere che q lujesh primerno.....

Мега фен
    Лекарите си нямат друга работа, освен да дават отчет за всичко. А ако имаш ако по ануса, ще каже ли на майка ти?

Фен
    Град
    Предградие 13
    Абе вие нормални ли сте бе гаменчета недоклатени...... боже господи абе вие да друсата със ставането бе?Ще пие противозачатачни....някой въобще от вас тарикатчета знае ли какво представляват,какво им е действието и какви сам им минусите?Имате ли си напредстава ако започне да пие противозачатачни в тези,години особено когато цикълът и е нерегулиран на какво ще заприлича като порасне.А и най-малкото което е че противозачатачните се пият седмица преди да започнат да действат.Да правила анален секс.....? А защо въобще да не рпави сеь оня да не е дядо господ?Каво и пречи да му откаже?
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

bushkata
    Guest
    Щото й се иска, ама не й стиска!
    Е затва!

Мега фен
    Наистина - осъзнайте се! Противозачатъчни се пият за нормализиране на цикъла, обаче трябва да са минали поне няколко години от първата менструация.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Наистина - осъзнайте се! Противозачатъчни се пият за нормализиране на цикъла, обаче трябва да са минали поне няколко години от първата менструация.

Точно така. Приятелката ми е на 16 и цикълът е от 11 годишна. И пие, за това то предложих. В темата не става въпрос вредни ли са или не са тези хапчета, а това че нея й се прави секс, но я е страх. Просто предложих.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ohhh ne mojesh li da kajesh na maika si 4e pravish sex?! ni6to nqma da ti stane
    Love you Kris !!!

Guest
    Tochno po-dobre maika ti da znae, che shte pravish seks i men me beshe sram da kaja na moita, no bqh prinudena i eto che me razbra i sega ako imam nqkakuv problem tq mi pomaga

Guest
    Лижете се ам' ни съ ибете...
    Я че идем за леб!

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ok a ako pravq sex sas prezervativ a ne s protivoza4ata4ni tova 6te se otrazili po ze na cikala mi

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    za protivoza4aty4nite hap4eta recepta bez znanieto na roditel mislq,4e se davashe ako si nad 16 god.Ako tolkova mnogo iskash da go napravish i ne iskash maika ti da razbere,4e piesh,po-dobre polzvai prezervativ.No naistina pravi sa horata,shtom nqmash redoven cikyl,po-dobre ne gi pii tiq hap4eta.

Абе,душко...Какво мислиш,че ще стане,ако майка ти разбере,че толкова не искаш да й кажеш...? Пък и като те заведе на лекар,да не мислиш,че той веднага ще изтърчи да й каже,че не си девствена. По-спокс
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

И аз съм на мнение, че не трябва да пиеш противозачатъчни. Може да ползвате презверватив. И ако го ползвате правилно и не стане каф рискът от забременяване е минимален. Ако отидеш налекар наистина той може и да каже на майка ти. Ако е някой разбран човек го помоли да не и казва и му припомни, че е положил Хипократова клетва. А защо не поговориш с майка си и да и кажеш, че с гаджето ти се обичате и сте решили да го направите. Лично аз обаче мисля, че ти още не си напълно готова. Но все пак изборът си е лично твой. Успех.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    няма да разбере нищо майка ти защото лекара е задължен да мълчи!

Фен
    Град
    Предградие 13
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`

Точно така. Приятелката ми е на 16 и цикълът е от 11 годишна. И пие, за това то предложих. В темата не става въпрос вредни ли са или не са тези хапчета, а това че нея й се прави секс, но я е страх. Просто предложих.
    Ский сега то проблеми няма но проблемът е че даже да отиде на доктор и да и каже кои противозачатачни да пие (защото се пият само по лекарско предписания) те пак ще и навредят...противозачатачн те принципно те се пият определено време непомня точно колко беше година или повече и след това задължително трябва да се направи почивка от половин година.Така или иначе противозачатачните имат определен срок за който се пият и после се прекратяват напълно защото се натрупват и вредят на жената.Колко по-рано се почнат толкова по-добре трябва да се направи сметката кога ще се пият.Въпреки това че новите продукти са изчистенио и ги водят безвердни това не е съвсем така...ясяко тяло реагира по-разлиен начин и т.н. . А и досега не съм чул някой доктор да ги изпише за да се регулира цикъла....?МАлко малумна история!Те го регулират докато се пият като се спрът цикалът пак става дизбалансиран такаче смсиал от това голям няма.А за аналния секс......тапо му работа като не и се прави вагинален за какво па анален та да достави удоволствие на оня кретен....като толко вая настиска да му тегли шута и готова не е задължително да му войдисва на акъла вразумете се малко!!!!
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Guest
    Znae6 li kakvo ne vzimai nikakvi hap4eta,az sum pila i 4estno ti kazvam,kolkoto i da sa podobreni formulite im,spored men e izli6no da si vkarva6 takiva hormoni,o6te pove4e 4e si samo na 15!I prezarvativa vur6i rabota,a 6to se odnasq do maika ti tq s teb li vliza v kabineta?Izvinqvai,ama ako bqh na tvoq mqsto nqma6e da go pozvolq,vseki trqbva da si ima li4no prostranstvo,v koeto dori i maika mu da ne navliza,mislq 4e trqbva da i go kaje6.I kogato ve4e go napravi6 ima edno takova ne6to kato lekurska taina,bi trqbvalo ginekologa da se otnese 4ove6ki s tova!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си