.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    trippin'man
    Guest

Обрив на главичката?

Еми.. днес забелязах, малки пъпчици, не ме боли..
    Опасно ли е?
    Какво трябва да правя?
    Мерси

wildlife
    Guest
    ami ako ne se laja takiva temi ve4e e imalo otidi na lekar basi to e qsno i e blizko do mozaka

гошо
    Guest
    Еми и аз иам малки пъпчици но малко ме е срам да отида на лекар и да кажа какъф ми е проблема аз сам на 13 а вие на колко сте.?

Град
    In ThE BMW
    Нормално е нищо не прави

Мега фен
    Ако пъпчиците са на периферията на главичката, е нормално. Обаче ако са по цялата главичка, трябва да се посети лекар задължително.

Guest
    az imah sa6tiq problem,spokoino sled maksimum sedmica 6e mine

Karyk
    Guest
    Аз ги имам от много месеци вече, мисля че повече от година даже. Не болят, нито сърбят, но не се махат. Какво да направя освен да ида на лекар, че съм от малък град и няма специалист.

asass
    Guest

asa

i az sam tochno taka kato gornia post , ataman ot nad godina sam

Karyk
    Guest
    Е значи не съм единствен. Моля ви някой да ни предложи някое лекарство, което е ползвал и е ефективно.

Мега фен
    Тъпунгери, кажете къде са пъпчиците!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!

Karyk
    Guest
    По главичката, точно около отвора, както и по краищата й.

Karyk
    Guest
    Никой ли не може да помогне?

гошо
    Guest
    моите не са на глави4ката на самата нея ами са на кожи4ката и въобще по целия пенис задължително ли е да отида на лекар или ще го израста моля ви кажете ми.също и ако знаете някакво лекартво моля ви кажете ми

Guest
    Цитирай Първоначално написано от гошо
    моите не са на глави4ката на самата нея ами са на кожи4ката и въобще по целия пенис задължително ли е да отида на лекар или ще го израста моля ви кажете ми.също и ако знаете някакво лекартво моля ви кажете ми
    и аз съм така

batko vi
    Guest

spoko weee

pi4ove ne sa plashete we ... tfa sa gubi4ni obrazovaniq .. az gi imah sushtite pri4inqvat se ot mn raboti na men primerno mi bqxa stanali kato infekciq ot eni mn slni antibiotici koito pix dokato bqx bolen ot bronxit kato bqx po maluk ... kakto i da e tfa se lekuva s eno mehlem4e " MIKOZOLON" nqma nikaf antibiotik v nego taka 4e nqma kfo oslojnenie da stane ne predizvikva alergii se pak shte si pro4etete listovkata kum nego i sha vidite za kfo stafa duma ... avstriisko e i struva kum 7 leva .. prodavat go po4ti v vsi4ki apteki... ne sa plashete we tfa nishto ne e kfi raoti ima ... tctct

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си