- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KaKWo MiSlitE za liubovta??
ne sym syglasna...liubovta syshtestvuva - da,no spodelena tq ne se prevryshta v iliuziq,prosto s vremeto svikvash s neq i imash chuvstvoto che veche q nqma, no kogato si vliuben i sam/a tq stava oshte po-silna i togava boli...no ne e jestoka a prosto te "predpazva" ot nebodhodqshtiq chovek,makar i ne vinagiПървоначално написано от Lost_Kiss{}
Za men lubovta se sastoi ot 2 4asti..V neq adski vajno e priqtelstvoto i doverieto mevdu dvamata vav vrazkata...Estestveno bez privli4ane ne moje....AKo 4ovek nameri i 2-te ne6ta do golqma stepen v samo edna li4nosst,to toj misli 4e evluben..Az vqrvam v lubovta.no spored men istinskata lubov e v glavata ni itq ni kara da letim...No spored men sa6testvuva,oba4e adski trugno se otkriva...![]()
Silv az q namerih no tq prosto mnogo me narani i za towa sega iskam da se ottarva ot neq ..No ne moga , ne moga da spra tazi obi4 i ne moga da spra i bolkata moje ve4e da e po malka ot predi no pak q ima !!! Tei 4e liubovta e spr Gadna i spodelena liubov NQMA koto i da me obejdavate![]()
Lubov ima da i az v momenta izjivqvam moqta parva i edinstvena istinska lubov i se nadqvam Gospod da ne mi q otneme. Kakvo e lubovta li?Emi lubovta ima mn lica v zavisimos ot mn ne6ta. Tq moje da bade spodelena ili nespodelena, da te kara da bade6 6tastliv ili ne6tasten. Za vseki 4ovek lubovta e razli4na. Specialno za men e karsiva i spodelena, za6toto imam do sebe si ne 4ovek a istisnki angel s koito iskam da spodelq jivota si!!!![]()
И аз вярвам, че има любов. Влюбена съм и съм много щастлива. За мен това е най-невероятното чувство, което свързва две души.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Pomnq kogato imahme tema"magiqta nare4ena liubov"(po angelinka 4e napisah 4 lista s tuk tame spomenavane na geroite) sa nqma da se vpuskam mnogo mnogo no samo shte kaja che ima liubov..tq sushtestvuva i che vseki koito q e sreshtnat e shtastlivec....a Kakvo e liubovta...ova e nai-silnoto i nai-krasivoto chuvstvo koeto promenq i usmislq jivota na vseki![]()
пълни глупости,тва,че ти не си имала късмета да срещнеш истинската любов,не значи,че тя не съществува,и то споделена!!!Първоначално написано от Яka KaKa
![]()
f@nt@zi@
да съм се влюбвала - може би, но да изпитвам любов в истинския смисъл на думата, да обичам някого - едва лиза мен това са 2 различни неща
за сега като че ли е и по-добре да не ми се случва, защото нямам нужда от излишни затормозявания.. когато му дойде времето, тогава
не казвам, че няма любов, сигурно има, но на мен поне за момента не ми трябване изпитвам нужда от нея
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
lubov ima,no trudno se namira-i ne ne sum se vlubvala
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
определено вярвам в любовта и със сигурност знам,че съществува,защото съм я изпитвала и я изпитвам!несравнимо е..при наличието на любов всички останали човешки чувства губят смисъла си..любовта е доверие,компромиси,желание ,привързаност,трепет,страс ,нежност,силааа!най-хубавото на този сив проклет свят е споделената любов.да обичаш и да те обичат-нима има нещо по-прекрасно?любовта осмисля живота ти по невероятен начин!тя е причината да ставаш с усмивка сутрин и да се бориш с всичко и всички!в името на любовта си съм готова целия свят да преобърна!и нищо няма да ме спре да го направя..хиляди пъти..и пак..и пак ....и паккк...!!!да правиш другия щастлив те радва много!да го гледаш как се усмихва,как се буди сутрин и сънливо потърква очи,за да се разсъни..ето това е истинското ЩАСТИЕ!няма нищо,нищо,нищо по-хубаво !!и погледа на влюбените..ех!той далеч не е като другите погледи..той казва всичко,което си заслужава да знае човек!той ти разказва цялата тайна на човешкото съществуване...тези две очи издават целия смисъл на нещата!обичайте и бъдете обичани!това е моето пожелание за всички вас,независимо от възраст,пол,етнос или каквото и да е!нека всички да се обичаме безкрайно!да се доверяваме безрезервно,да падаме,да ставаме,да прощаваме и да се подкрепяме и винаги да пазим любимият човек в сърцето си!защото само той е този,който може да ни стопли и ние го знаем много добре!и любовта побеждава вечният студддд..........![]()
Mnogo krasiw otgovor![]()
Любовта е болка...
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
Любовта е нещо много гадно...
/rossa./
Именно.Първоначално написано от Death In Solitude
/rossa./
love sux !!!![]()
Тя е и болка,когато е несподелена и щастие,когато е споделена...и съществува...квото и да говорят някои хора,които не искат да повярват в нея!
kakvo e lubovta li ? - tupa kuchka !
lubovta naistina sa6testvuva i vseki q namira kogato mu doide vremeto taka 4e ne se samnqvai v neq