- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ходили ли сте в чужбина?
къде ако сте ходили и какви са ви впечетленията от там?
ПП.ако има такава тема се извинявамтрийте я...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
hodila sam 3 pati v Turciq,purviq put v Ku6adasi,vtoriq na nqkuv turski o-v v Egeysko more i posledniq put v Istanbul (sled mesec pak 6te sam tam) i stra6no mnogo mi haresa,horata sa mn lubezni,ako ne broim, 4e nqkoi mom4eta bqha kato lepki
![]()
Ходил съм във Финалндия и Франция. Впечатленията ми са много добри, особено от Финландия. Там е супер чисто; асфалтът на улиците бива сменян ежегодно, а не се слагат кръпки като в нашата "прекрасна" родина...
Финландците са много дисциплинирани и работливи хора, тоест нямат нищо общо с нас.
От Франция също съм останал с хубави впечатления, само че трябва да се отбележи, че Париж е доста по-мръсен град от Хелзинки (това не важи за предградията на първия). Столицата на Франция е един красив град, въпреки че не блести от чистота. Най-бързият превоз там е метрото, защото има много задръствания.
Французите са дружелюбни хора.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Hmm.. az sum hodila v Italiq dosta puti, v Turciq, Gurciq, Shveicariq v Izrael i v Egipet sum bila. taka nai-hubavi vpe4atleniq imam ot Italiq, Shveicariq i Israel. V Egipet e golqma ciganiq i ludnica samo ti butat nqkvi ne6ta da kupuva6 ujas. Ina4e v Turciq ne e mnogo lo6o..
Аз не съм ходила![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Ходила съм неведнъж в Франция, Италия, Турция, Гърция, Монако, Македония. В Македония си е същото като тука общо взето. Само езика ни се сазличава минимално. От останалите държави съм останала само с добри впечатления, но най-много ми хареса Монако и Франция.
преди 2 години бях в Франция...в Париж...беше много хубаво...бях в Дисни ленд...на много хубави места...и съм много впечетлена и бих отишла да живея там, но въпреки всичко, си предпочитам БГ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
emi hodila sam v Geramaniq,Avstriq,Turciq,Graciq i sasedkata Sarbiq ama am mn ne mi haresa be6e golqma marliotiq ina4e v DE be6e nai gotino 6toto be6e mn krasivo .. a i v Ku6adasi be6e dobre![]()
Франция, Белгия и Испания. От Испания имам най-малко впечатления, защото бях само за няколко дена. Иначе Франция и Белгия долу горе едно и същоИма много веселба и е много по-уютно отколкото у нащо село
![]()
az ne sam hodila nikogano mnogo iskam da otida.tova lqto nemojah,no se nadqvam drugoto lqto da otida
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
ходил съм в хърватия в загреб
ами като култура са къде къде пред нас.. естествено че там е по хубаво от тука...
и гидката беше мн яка))
![]()
Az ne sam hodilai mn mi se iska da otida....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Az sam hodila v Chehiq,Syrbiq,Ungariq,Sloveniq,Gyrciq i niakolko pati v ispaniq! ot ispaniq sam mnogo dovolna i moga da kaja 4e mi e lubimata strana i niakoi den 6te napravq vs vazmojno da jiveq tam!V chehiq e krasivo no "studeno",v Gyrciq-ni6to osobeno i horata ne mi haresvat osobeno!Syrbiq sa6tiq bokluk kat balgariq samo det ima pove4e mafioti!sloveniq i ungariq i tam ni6to interesno...ungarskiq ezik e mnogo strannen...
Била съм в Германия, Австрия и Унгария.
Германия - много ми хареса, там планирам да уча и живея. Хората са много любезни и изобщо мита за немската сдържаност и студенина се разби на пух и прах за мен. Има страхотни забележителности и музеи. Като цяло ми харесва атмосферата - спокойно, уредено и подредено.
Австрия - хубава страна, хората също са много дружелюбни.
Унгария - малко е изтъркана в смисъл имат страхотни паметници на културата, но сякаш не се грижат за тях. За хората не мога да дам оценка, тъй като не съм общувала, но като цяло не е мноооого по-различно от България като атмосфера. Унгарският на мен ми харесва - мелодичен е ( не забравяйте, че за мен и немският си е супер език, тъй че не се учудвайте)
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ходила съм на екскурзия в Испания,бях в Мадрид,прекрасно беше,само хубави впечатления имам,бях два месеца тама тази година май ще ходим и във Франция,най-после с даскалото (а дано ни огрее)
![]()
f@nt@zi@
Холандия и Израел, основноАко се оптам да бъда максимално
обективна към Холнадия, да, за екскурзия е екстра, особено Амстердам и Хага, имат хубави музеи и....има какво да се види. Обаче....ако трябва да изкавам лична позиция, я бегай от тука! Много е Гадно, DE е същата история. Дълга и широка за обяснение, но факт. В Израел е страхотно, само това мога да кажа. През DE съм минавала само, и малко позяпах....както и Сърбия и Хърватска, само минавах....същата работа като нас....Аааа и Австрия, същото като DE![]()
Give me your best shot motherfucker!
Аз съм била в Гърция и Италия....и двете държави ми харесаха адски много...но разбира се Италия и Рим не мисля, че могат да се сравняват с която и да е друга държава или град....немога да опиша с думи за каква красота става въпрос, въпреки, че Италия не е за всеки - ако си тръгнал да гледаш културни и исторически забележителности си е Рай, но ако си тръгнал да търсиш кръчми и дискотеки, или както една от екскурзията- хранителни магазини, ще останеш разочарован!...от друга страна Гърция е много приятно място за живеене...спокойно, красиво, няма ги тези чудеса на комунизма - 15 етажни блокове.....Абе хубаво си е у чужбина!![]()
не се излагайПървоначално написано от Taina{}
аз съм ходила в Германия, Италия и Англия
от Германия имам горе-долу добри впечатления но не бих отшла пак някак си не ми допадна![]()
в Италия хората са ужасно студени, но пък има какво да се разглежда, някой ден ако мога пак ще ида там
за Англия мога да кажа само - супер!
"Целувка за лека нощ"
Да, ходила съм. Бях във Франция, Германия, Русия, Англия, Гърция, Турция, Чили, Алжир и ЮАР. На всякъде ми хареса страшно много. Особено във Франция, Германия и Гърция. Алжир и ЮАР- там беше адски топло и това малко ми пречеше. В Англия- абе Англия си е Англия, каквото и да си говорим. Много бих искала да отида до САЩ и Испания, ама има време за всичко на този свят.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ходил съм само в Англия и никак не ми хареса.![]()
Аз съм ходила на почивка за две седмици в Турция(Кушадасъ) и много ми хареса.
Турция, Англия и Македония. Много искам да се върна в Англия![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
не съм ходил в чужбина![]()
но никога не е късно![]()