- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva kosa imate?
момиче:
дълга до средата на гърба горе долу
тъмно кестенява
права коса
Moqta kosa e svetlo kesteniava,dulga e-stiga mi do krusta i e chupliva,a az samo si dooformqm kudricite s pqna,nqkakuv krem ili neshto podobno.
Moita e na rusi ki4uri sredno dalga s breton...:)
MoMicHe sam-Kosi4kata mi e kestenqva 4upliva i e dalga.....mmm.....nemade do ramenete![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
momi4e sam - kosata mi e rusa,sredno dulga,prava! -> ( kato na avatara)
средна дължина между права и чуплива , черна на етажиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Женско съм. Косата ми е къдрава, кестенява и дълга...ама нали стаа на масури и стига до колана на сутиена...иначе е доста под него![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Момиче - кестенява леко чуплива коса.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Ми... хм.. аз нямам много-много, преди 8 години почна да ми оредява...
В тоя смисъл съм с "плешива" коса...
Не, сериозно - момче съм, в момента съм с много къса коса, около сантиметър, тъмно руса ми е![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
момиче съм, косата ми е тъмно кестенява с червеникъв отенък(преди време я бях намацала с къна и още държи .. ), мнооооого права, на етажи .. до .. малко под раменете![]()
Мойта е мнооого черна \/
, толкова черна коса не съм виждал освен мойта
![]()
. Иначе като се пусне малко по - дълга и се къдри долу
![]()
![]()
![]()
momi4e sam. kestenqva kosa .. no mislq da q boqdisvam o6te ne sam reshila kakva... a uj e prava ama ... seki kosam si ima haraktera sredno dylga e ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
female,4upliva kosa ,kesteniava na cviat niakade i rusi ki4ur4eta moje da se vidiat estestveni,na polovinata na krasta postrigana na triagalnik ot zad,abe mn iaka pu puda e poserat koko6kite xaxxa
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Дълга, права черна коса
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
momiche sym i kosata mi e rusa,4upliva i ne mnogo dylga,malko po-dolu ot ramenete.
момиче съм имам тъмно кафява коса чуплива къса е не мн къса до раменете на стъпала е подстригана и все още нямам кичури![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ми момиче съм...имам нормална кестенява коса...до раменете дълга (може би малко повече)Нямам кичури нямам нищо
Дълга права черна коса.
/rossa./
Косата ми е кестенява и къдрава. Може да се нарече сравнително дълга (по момчешките стандарти). Прическата е афро.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
чуплива,не мн дълга ... руса
пс.забравих да добавя-момиче съм :P
"Животът е прекалено важен,за да говорим сериозно за него"-Оскар Уайлд
момиче съм и в момента косата ми е малко над раменете шаренка /кестеняво,червено тъмнокафяво и разни оттенъци/но скоро ще върне естествения си цвят
"Целувка за лека нощ"
ami purvo,jenski pol sum. kosata mi e tumno kestenqva,dulga nqkude do zakop4alkite na sutiena, adski gusta ot nai-gustite,mnogo meka i puxkava.
![]()
![]()
![]()
super kudrava kestenqva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп