- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva kosa imate?
ммм моита коса е светло кестинява ...с тук там рамни нюански на русо ... поради простата причина че преди бях руса и са останали петна ...иначе преческата ми ена етажи като косата ми е кажи речи каса до рамото някаде може би малко по далга ... ае косата ми с 1 дума е леко зле но както и да е![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Мм средна дължина, кестенява, и аз вече нз дали е чуплива или къдревадолу е къдрева горе права... понякога е чуплив нвсякъде ххха абе квото си поиска
![]()
Черна (тъмно кестенява) и много чуплива, направо къдрева![]()
Moita e kestenqva,sredno dylga i 4upliva s nakydreni krai6ta
Момиче съм
Дължината на косата ми е една педя след раменете.Имам бретон(не прав)а неравномерно(така да се каже) отрязан,рошаво е и е яко.На пластове съм (както вие казахте на етажи)
Цвета ми е тъмно кестеняв и имам тъмно червени кичури![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Прическата ми е тип Коцето от бай брадър.![]()
2т. системно
ми мойта е между средна и дълга кестенява е и е лека чуплива в краищата![]()
права черна коса средна дължина
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Тъмно кестенява, права, гъста слава богу все още и дълга до кръста.Още десетина сантиметра ми трябват и няма да я пускам повече!
ами някво чупливо - право нз...абе права си е
кестенява....(не съм я боядисвала) до кръста е
![]()
нормална,права и кестенява (в момента с руси кичури) и ми е дълга до лакътя горе-долу.
Руса, права, дължината се определя от това дали ми пречи да ям. В момента е сравнително къса(беше до рамото преди няколко месеца.)
Ползва търсачката.
Тъмно руса, права, до кръста.
kestenqva ..super prava ...dalga ..na etaji sum sq![]()
Руса, но естественият ми цвят е много светло кестеняв, средна дължина, леко чуплива в краищата![]()
mejdu svetlo kestenqva i tymno rusa(mn stranen cvqt mi e-ne moga da go opredelq)...ne mi e mn dylga-sredna dyljina...prava i ne podleji na obrabotki(za 20min e spadnala ako q nakydrq
)..na etaji sym
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
много тъмно кафява 4уплива и преди бе6е до кръста ама сега е до раменете ми
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Естествената ми коса : светло кестенява , мн права , дълга..
Косата ми в момента : черна , начупена , дълга ...
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
dulga tumno kestenqva i chupliva poochti do krusta mi e dulga momiche sum
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ami..........dulga po4ti do krusta estestveno rusa prava kosa.........mi tova e i sum momi4e
ami gotina:Pxaxa...dulga nqkude pedq pod ramenete, 4upliva v krai6tata,est mi cvqt e svetlokestenqv i sum na rusi ki4uriobi4am mn da si q izpravqm
![]()
moq nevinnost i greh.....