- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva kosa imate?
Дълга,черна и права-леко чуплива....
Светло кестенява е по принцип , съвсем малко руси кичурчета има и на дължина е под рамената.Освен това е чуплива (към краищата) и има букли около челото , които стърчат в която посока си искат.![]()
az sam 4ervenokoska s 4erni krai6ta xixi miiii ne mn dalga ... ama dobre e ... leko 4upliva si e normalno ... ama kato q pravq postoqnno s presata stava prava.. xix![]()
имаме ЕДНАКВИ косиПървоначално написано от miss*match
както ми я описваш моята е напълно същата
доста доволно дълга,черна на мнооого светло руси кичурчета тук-там,на пластове,започнати доста отгоре...в смисъл от супер къси стигат до супер дълги ииии.... косата ми е доста упорито начупена,за това или я накъдрям с помощта на крем,балсам или пяна за коса или си я изправям,но като цяло мога да кажа,че си я харесвам![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Моята коса е чисто черна,малко след раменете,с един рижав кичур отпред.Ммиче съм.
тъмно кафява чуплива на етажи без бретон и без кичури Абе обикновенна коса
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ami moqta w momenta e pochivkainache prez 2-3 meseca smenqm cvetovete...minala sum dosta...samo izcqlo rusa ne sum bila (ne mislq che shte mi otiva osobeno :P).inache e do gurdite v momenta preliva ot svetlo kestenqvo do tumno pri kraishtata, na etaji + breton
![]()
Хах..момиче съм,Дълга коса ,може да мине за всякакви цветове,само за черна не става...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
4erna,s lek 4erven oten1k,dosta k1drava i buhnala,do ramenete.momi4e s1m
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ми по принцип кестенява с червени отблясъци,а сега-тотал бек,Права,много къса,много разрошена(в повечето ситуации де
)Момиче съм.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ЙЕЕЕЕ
аз най-накрая се боядисах черна
![]()
100 пъти по-добре
Еми моита коса е дълга,светло кестенява и права![]()
Dulga tumnokistenqfa prava kosa s rozovi ki4uri!!!et pic-s daje;PpP~
http://img204.imageshack.us/img204/5...dow1bzcka3.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/748...28ivsxcxq7.jpg
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ami kosata mi e malko pod ramenete,kestenqva,na ki4uri i baq sihi4ka
Ами моята косица си я обичам-дълга,праваркестенява,лято то леко става на кичури от слънцето,много се заплита и мразя да я реша![]()
Като прическа в момента малко съм се запуснала,иначе имам бретон
Имам си една мечта...да си я направя на два етажа и долния да го боядисам лилав...хахаха ако го направя майка ми ще ме самоубие![]()
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
начупена до врата ми е
тъмно кестенява
момче съм
абе нещо като тоя на аватара ми
moita e kestenqva,na4ypena,na etaji i mi e dulga malko nad krusta
тъмно кестенява, чуплива, под раменете малко![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами дълга до кръста права....крайщата са ярко червени....
Momiche sym - dylga do sredata na gyrba chupliva kestenqva s estestveni kichuri![]()
Ако някой се опитва да те засенчи, остави го да слънчаса!
Косата ми е гадна, мършава и невероятно тънка.Поради тези 3 факта е поддържам къса.В момента е маааалко под раменете.Естествено, че е "кестенява".И на стъпала се води, без бретон.ХАресвам я само като е мокра.Не мога да и предам обем,а какво ли не съм опитвала.Единственото й хубаво нещо е, че в краищата сама се извива навън.Мразя да я реша и често съм чорлава![]()
AMI az sm momi4e i kosata mi e 4erna na etaji po4ti prava...leko 4upliva![]()