- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva kosa imate?
oo moita sega e do krasta s 4erni plitki super mn se kefqqq dnes se napravih![]()
Love you Kris !!!
Mom4e sum ... kosata mi e kestenqva ima leko rusi ki4uri .. dulga e malko pid krusta !prava e...
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
моята е кастенява дълга до абе някаде под сутиена права.момиче съм
Значи аз съм момиче , косата ми е малко под раменета и е гарваново черна (нито сам я боядисвала , нито нищо такъв е естественият ми цвят).На пластове е![]()
Every second chance begins with first step ..
мн гъста,къдрава леко и за съжаление мн тъмно кафяво,тип noir comme n
страшно няма щом сме двама
Зелена
Много рядка,розова(по рождение ми е розова),на масури(пак по рождение)
2т.
Чуплива...Кестенява,на руси кичури...доста дълга![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
дълга тъмно кестенява на етажи със страничен бретн в момента обмислям някви кичури
Аз съм момиче и косата ми е тъмно кестенява и обмислям идеята да си правя в накякав цвят краищата.
emi kosata mi e kestenqva..ne mn dulga do ramenete,ima zdrav vid..ama sega mn zapo4na da kape![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
momi4e sam !kosata mi e prava podstrigana na etaji s breton na edna strana!svetlokafqva ama imam nqkade i rusi ki4uri ot slanceto de!a i zabraih dalga e (6toto e sled gardite mi)
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
косата ми е кестенява и много права.Дълга е някъде под раменете и е подстригана на пластове
Момче съм. Косата ми е кестенява и адски права. Дълга е до средата на гърба ми, че и повече. Rock On!!! \m/ \m/![]()
![]()
![]()
момиче съм,косата ми е руса,а по принцип е тъмно руса,права,дълга ми е почти до кръста
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Koсата ми е кестеняво-черна. Късо окастрен.
Аз съм момиче с кафява коса, около 5 сантима под раменете.Иначе ми и горе-долу мека и в края ми е естествено къдрава![]()
аз преди бях руса-естествена но сега се боядисах тъмно кестенява ат новите бои на garnier 512 яко е иначе съм с дълга права на 3 етажа коса
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
хъхъхъПървоначално написано от forrzi
аз съм със същата прическа и дължина сега
![]()
иначе съм се родила с адски рижава коса(напрау червена) като на баща ми,после взе да става русолява и към 8ми клас стана светло кестенявапосле почнах с простотиите...боядисах се мн червена,после я подстригах като таралеж,ма доста късо и мнооооого рошаво(тая прическа си имаше предимства-бързо съхне и сутрин за даскало не изисква кой знае ква подредба
...послеее(тва 10ти клас) се къносах черна,косата ми беше под раменцата,обаче аз съм си и с доста светличка кожа,та ефета беше 'убито' маце,ама баш мъртвец
![]()
...послеее(в 11ти клас края) се направих русааа
и сега (година и половина след последното издевателствоси я оставих каквато си е-светло кестенява,само че ходих на фризьор да ми прасне 1 кафява боя на русото и да го 'поубие'малко
толкоз добре се получи,че все 1 не съм я пипала
![]()
вече не мисля да прибягвам до експерименти,ама кой знае-аз отивайки преди 4 месеца на среща с гаджето минах покрай тату-студио и реших,че е дошло времето да си пробия езика...![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Имам дълга,кестенява коса.Не е много дълга,нормална![]()
Is this the world we created ?
имам права коса накълцана,естествено руса и съм момиче
Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...
skype name:zuza_92
Права,малко под раменете,на много етажи,като накълцана седи...,руса,много руса бих казала,с още по-светли кичури(получи се така-преди ми беше по-тъмна и на руси кичури,а сега направо я боядисвам цялата и кичурите ми останаха по-светли от останалата коса).Леко изтощена от перхидролаМисля,да я потъмня малко...
А,да имам и бретон,не много къс,на нивото на нослето и го нося настрани.Това по-горе бях пак аз.
Ами мойта си е кестенява, леко чуплива, средна дължина, ама сега си я пускам, да ми е по-дулгичка(малко над круста)![]()