- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakva kosa imate?
kakva kosa imate?v smisal,prava-kadrava-4upliva...rusa-4erna-4ervena...i dr.,dalie na ki4uri,kolko dalga e (a i 6tqh da zabravq-pola vi kakav e,6toto i tva e ot zna4enie za kosata)i t.n.
аз имам дълга ,права 4ерна коса![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
aaaaaaaaa kat ritnata zelka, benbena, brusnata na karemn qka s edna duma
be careful what you wish for 'cause you just might get it
momi4e sum kosata mi e kestenqva (bez ki4uri vse oshte ne mislq da q podlagam na tova) 4upliva daje v kraishtata e leko kudrava ne e mn`dulga normalna duljina..abe .. do sutiena mi stiga (gurba na sutiena ne go znam kak se vodi )
![]()
Права кестенява 16 см .Момче съм.
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ми момиче съм.Косата ми е кестенява средно дълга.В момента нямам кичури.А да и е леко чуплива,и понякога става много стърчаща една такава-абе яко![]()
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Момиче-чуплива, кестенява и дълга до деколтето
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
dulga estestveno rusa prava kosa(do krusta)![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
момиче съм колкото и да не ви се вярва,косата ми е средно дълга,на етажи с бретон на едната страна,почти права,некъф лайнян цвят,изгорели крайща от слънцето и е някъв мноооо странен цвят
малко като родопска жилетка![]()
не съм я боядисвала,а и няма да става още по-зле я?
бтв-мисля да си правя разни розови кичури,ама ше видим
Момиче съм и имам права коса.Не е много дълга-почти до раменете.Цвят нзнам точно.........сега май ми се води златисто-руса![]()
И моята е такаваПървоначално написано от [B
Черна, чуплива, до зърната.
къса кестенява![]()
Moita kosa e dulga, kestenqva i malko chupliva, no az dobre se prikrivam,zashtoto xodq samo s izpravena kosa![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Ммммм средно дълга, права, много тъмно кафява, леко чуплива, подстригана на етажиТова стига li
![]()
![]()
А, забравих, момиченце съм
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Момиче съм,кестенява ми е косата(без кичури),до сутиена ми стига,както казаха по нагоре и е чуплива.
[/i][/b]
momi4e sam-imam dalga kestenqva kosa 4upliva(po skoro kadrava)![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
mi moyta e svetlo kestenqva,po-skoro e 4upliva,a ponqkoga stava super prava,of nz,dulga e edna pedq pod ramenete,skoro mislq da si napravq ki4uri na dolniq plast na kosata nqkvi tumno kestenqvi i rusi
Къса, обикновено се подстригвам на първи номер. Тъмнокестенява. Права.
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
мойта е чисто права кестенява, дълга до малко под раменете
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
moita e svetlo kestenqva,prava,na rusi ki4uri,na etaji....stiga 15-20sm pod ramenete
![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Момиче съм, косата ми е дълга(до кръста, когато е мокра), но е къдрева и, когато не е мокра ми е до...средата на гърба? абе някъде до задната част на сутиена, ако ме разбиратеКестенява...
![]()
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.