.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 183

Тема: kakva kosa imate?

Мега фен Аватара на sasha_90
    dalga,prava , svetlo kestenqva

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    м-кестенява до врата ми е и е чуплива
    абе кофти гледка

aaaaaaaaa kat ritnata zelka, benbena, brusnata na kare Shocked mn qka s edna duma
    • е това беше мн яко!И въпреки че ми е малко тъпа темата-кестенява,права под раменете

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    мн светло-кестенява
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    така... като за начало най-важното - женско съм
    след това:
    косата ми е кестенява, права, средно дълга и с бретон... нямам пърхут и никога не ми е цъфтяла косата... общо взето е много готина, харесвам си я
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Momiche sym - Kosata mi e dylga(do sredata na gyrba mi) gysta s tynyk kosym i mnogo nachupena,postrigana sym na stypalca,nqmam briton
    Nqkoi hora kazvat che sym rusa,nqkoi che mi e svetlo kestenqva...neznam kava e moje bi svetlo kestenqva s rus ottenyk,sega lqtoto opredeleno e po-rusa ot po-princip i imam neshto kato estestveni rusi kichuri.Ujasno trudno q izpravqm,ako uspeq ne e za pove4e ot 2 chasa koeto e gadno ;[[
    no vypreki tova ujasno mn hora kazvat 4e imam hubava kosa i edna friziorka mi kaza che ako nqkoga se postriga,moje da mi prodade kosata mnogo izgodno.znam che zvuchi malko naduto,no naistina e taka

Много дълга- почти до кръста, тъмно кестенява, бая чуплива Момиче съм.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

моята е съвсем малко чуплива само на на 2-3 места и това мн ме дразни и се налага винаги да я изправям или да я къдря с маша и да слагам мн. пяна за да стои къдрева но по-често я изправям,кестенява а 1/3 от косата ми отдоло е изрусена

Голям фен
    значи:момиче съм и имам...средно дълга,кестенява,права,леко чуплива коса!а...и без кичури
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Момиче съм. Косата ми е руса, дълга до кръста и много чуплива, на моменти аже къдрава. Нямам кичури и не съм си присаждала коса. Подстригана съм на етажи, на много малко разстояние един от друг(като я изправям седи много яко).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    momiche sum..kosata mi e s mnogo debel kosum i prava..nadolu leko se chupi...dulga e do posredata na krusta(ne..malko po-nagore) kestenqva..sa ot slunceto e izsvetlqla no poprincip e tumna..i mnogo si q haresvam zashtoto vinagi e buhnala i e mn krasiva....(samo deto e ili na plitki ili na opashki ili nakudrena ili kvoto se setite..)

Голям фен
    Дълга,гъста,кестенява,кво повече мога да искам?

Guest
    az sam m i imam dalga cherna kosa , nachupena i gysta . Kurtq si se kak se vei

Guest
    kakvato q boqdisam i napravq
    rusa dylga gysta s tynyk kosym meka krasiva 4istoplytna i taka

Повече от фен
    sredno dalga,kestenqva(leko izsvetlena ot slanceto),leko 4upliva

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    momi4e sum po princip kosata mi e prava kestenqva, no ot okolo 2 godini sum rusolqva, nqkolko puti i pravih ki4uri i e u4udva6to zdrava i jiznena predvid serioznoto izto6tavane, na mn krasivi kudruci koito postigam s ne6to koeto moje dosta da vi iznenada - BIRA i e dulga malko nad krusta
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    момиче съм,косата ми в момента е бяло русо,по принцип е светло кестенява,права,по4ти до кръста
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    4upliva,tumno kestenqva kosa imam,sredno dulga,5-6 prusta pod ramenete.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    4upliva mn q mrazq 4e e 4upliva tumno rusa nqkade pod ramenete 2-3 prusta e dulga moje i pove4e
    No matter where you go, there they are...

mi moeta e kestenqva 4upliva na rusi i lilavi ki4uri mi eno ne si li4i mn t1ka gi iskah da mi gi napravqt ,ami ve4e ne mi e tolko dalga be6e mi po4ti do krasta ama se postrigah i sega mi e pod ramoto na plastovi e.ami momi4e sam
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Къдрава,червеникава(това е естествения ми цвят) дълга до средата на гърба,когато е суха,а ако се намокри е до кръст.Все пак е мноооооого къдрава!

Град
    plovdiv
    Кестенява, 4уплива не много дълга

Дълга,права...много различни цветове има по нея ама кат цяло руса ахахахахах
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Права, светло кестенява на руси кичори леко чуплива в крайщата, дълга ми е почти до кръста без неколко сантима. Момиче съм!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

момиче сам.имам кестенява коса с кичури.далга е почти до кръста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си