- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- неразбирам....
въпроса ми е към момичетата които са правили анален секс: не ви ли е страх например ако нещо се изпуснете,леле аз ако съм ще умра от срам после ще ме е срам да погледна гаджето си,за това и не искам да пробвам.гаджето ми много настоява,но мен много ме е страх да не се изложа нещо ......![]()
emii parvo da te vazbudi mn dobre.. za da ne te boli mnojko... a i da vnimava kato go praite... da ne go vadi prekaleno barzo ...6toto trqbva da idvat oniq ot GOM-PROM![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
абе ей лишаваш човека от удоволствие слагай гъзЪ на масата и почвай кво се правиш са
От вагината няма как да излязат гнусни неща по време на секс. Тя е предназначена за секс! От ануса могат да излязат и затова той не е за секс!
ima ot kakvo da te e strah
ako si go izvadi burzo shte se poluchi vakuum i .... kofti![]()
Yupeeee !
научно доказано е че жените обичат да правят анален секс след навършването на 26 год ше видиш ти като станеш на 26 как ше ти го роват в дупетоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
Първоначално написано от Paduan`
Е па кфо едно насиране...нали те оби4а?Гледай по- оптимистично.Па ако те зареже му се изсери на главата и толкова.
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
ahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tva e nerealnooooooooooooooooПървоначално написано от Svirka```
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Научно доказано е, че хомосексуализмът е нормално нещо при доста животни, а човекът е преди всичко животно. Ти имаш ли хомосексуални контакти?Първоначално написано от Мачката
не ама все пак ще те роват запомни го от менеПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
1. Това не е твоя работа.
2. Мога да чета, няма нужда да пишеш едно и също два пъти.
3. Имай уважение към жените и не се изразявай така.
4. Изобщо не е доказано научно, а е доказано статистически. Виждаш ли разликата?
Първоначално написано от Svirka```
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.Извинявам се за спаменето, ама това не е реално![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
`Umrqla`kurva` are da ne mi sa prai6 na mnoo umna.![]()
Я се научи на елементарен английски и после ми говори така.
Vij ko znam elementaren angliiski. Bukvalniqt prevod na nika ti e taka. I o6te ne6to - 6ti govorq kakto si iskam ma ouuu.![]()
Буквалният превод на ника ми е следният: "Смърт курва". Виждаш ли, че не знаеш английски.![]()
I kva e logikata?![]()
Че думите доста често имат по няколко значения.
Imah predvid nikyt ti.![]()
И аз за него говоря.![]()
Ama az znam 4e 4esto dumite imat nqkolko zna4eniq.![]()
![]()
Ai pove4e nqma da fludq.![]()
Първата ми асоциация е "Курва на смъртта". Игра на думи...Първоначално написано от `Death`Whore`
Има логика, обаче щях да го напиша 'The Whore of Death'.![]()
аз мисля ,че ника и изкразява:Смърт,курво!
или нещо подобно