- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- неразбирам....
Това беше смешно. =D>
Макар и смешно, е грешно. btw май ще почна да забивам по един пирон във вратата всеки път, когато `Death`Whore` използва смайлиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
А The Whore of Death e дългоооооооо. Сегашното се произнася много лесно, само 2 срички.
Обаче айде стига с offtopic-a дето го правим върху дупето на момичето...![]()
Бляг направи си клизма и секс кокло може![]()
при мен такива неща не е имало!!!имало е др ноо то е нормално заради тва че не се отпуснах
пръдлаПървоначално написано от brutal_baby
![]()
емии дааПървоначално написано от kiroo
) нещо против??не искам да се оправдавам!не беше точно така! просто първия път се бях стегнала адски мн и влизаше и въздух и тнн и после корема ме боляя..кофтии ноо нищоо всяко зло за добро
първият път във всичко почти не се получава по най добрия начин, нали за това има и 2ри, 3ти и т.нПървоначално написано от brutal_baby
![]()
мии даа) знамм
) за тва се запасявам с всякакви хапчета спазмалгон!понякога и с имодиумче че не се знае
)
само да не се стигне дотам да се запасиш с ПостинорчеПървоначално написано от brutal_baby
![]()
и мен ме е страх да не се изложа нещодо сега не съм пробвала анален
амии пробвай!1вият път ще съжаляваш!но от там нататък щее си ми благодарна!или така си мисля! поне ще видиш за кво ства на въпрос!но те уверявам че трябва да опиташ поне 5-6 пъти и чак тогава да кажеш дали ти харесва или неПървоначално написано от panterata
по -хубав ли е аналния от вагиналния секс ( за момичето)?