.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Уфф аз не пуша, но само за да докажа на тъпия свят колко лесно се спират цигарите ще започна! Ще пуша 1 година и после ги спирам за един миг... кво е толкова трудното, не виждам....
    де да беше така - толкова лесно да се откажат цигарите Аз пуша от една година и не мога да ги спра Пристрастяваш се тва е....
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    НЕ пуша,но когато съм пияна страшно много ми се пуши
    няям обяснение

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Не мога да кажа, че ми прави кеф, но не мога да ги спра...нямам воля...пробвах, но нищо не стана - издържах една седмица и толкова беше...

dam i az sum taka nqmam nikfa volq...a to trqbfa ogromno jelanie i staranie za da gi spresh!!!az nqmam nito ednoto nito druuto!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Пушила съм около 3-4 месеца, ама и аз незнам защо. Просто много ме кефи как изглежда жена като пуши(една тънка ръка с огромен моникюр) намен обачи неми отива щот нямам нокти Обаче тва нещо не носи и грам кеф и удоволствие,противно е(за тва ги спрях,пък и мисля за здравето си )

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mi dam dostavq mi kef i za tva tochno nemoga da gi otkaja
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

хе ми харесва да пуша, но има моменти в които ми се приисква да запаля една цигара,защото по някакъв начин това ме отпуска,поне преди беше така
    Should I let you fall?
    Lose it all?
    So maybe you can remember yourself
    Can't keep believing
    We're only deceiving ourselves
    And I'm sick of the lie
    And you're too late

ofmg mn qsno che me kefi da pusha inache nqqshe da pusha ot tva po qko nqma mn uspokoqva i e mn po dobre da zapalish edna ot kolkoto da hoish da se bockash kat idiot ili da piesh kat guz

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    оф... това с пушенето си е до собствено решение. не можеш да забраниш на някого или нещо такова. а пък още по-тъпо е да не пушиш, защото някой го забранява или нещо такова. хубаво, и аз не пушех, не пиех... но никога не съм посмяла да кажа, че никога няма да започна, щото човек предизвиква съдбата си... и впоследствие и пропих и пропуших (не тютюн). но пак е в умерени количества, за разлика от хората, които постояннно плямпат, че никога няма да пропушат или да пропият! много се дразня така. тяхна си работа на консуматорите - да си трошат главите. другите, ако не им пречи какво ги вълнува? дреме ми на мене, че пича в трамвая до мене пуши... негов си е живота, решил е да го изживее така... пък дори и да го провали.
    а за отказването на цигарите - не става с воля. волята е нещо ужасно гадно и тъпо. само издевателстваш върху себе си... и то по най-глупавия начин... за да се откажеш от нещо, трябва наистина да го пожелаеш. е, вие си знаете.

NapUlno sum SuglasnA =D> =D> =D>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

2 пъти през деня ме кефи да пуша. Сутрен с кафето (уникално е) и вечер преди да легна. През другото време по навик и някой път ми е кофти и пак пуша. Ма според мен и да не ти харесва пристрастиш ли се пак та човърка от вътре и палиш цигара. Или при мен поне е така. Иначе си пропуших чисто и просто от тъпа гъзария щот беше много модерно сред 12-13 годишните и ся си блъскам главата що съм ги почнал ама на, вече 4 години и не мога да ги спра

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Mi ne, ne mi e kef no kakvo da napravia kato nemoga da gi spra!Predi si mislih che shte stane samo ako pojelaia no mai veche sam mn zavisima ot tiah
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Повече от фен
    То няма ли някакви лекарски средства? Чувал съм за някакво лекарство, 40 лв, гълташ и страничния ефект е драйфане... и чисти всички увреждания на белите дробове... И мисля, че намаля и зависимостта.
    Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!

Guest
    ЦЕНЗУРА!!!

.: machoka :.

Повече от фен
    emi i na mene mi e sme6no nekvi lapeta kato po4nat da se pravqt na golemi kato pu6at i piqt az pud6a no ne mnogo 4esto s priqteli kato sum. e piq de. abe pu6a si i piq si de e predi i az bqx ot gazariq ,ama ve4e si pu6a i piq ne 4e 6te stavam pu6a4ka i piqnica ama..... kato sum s priqteli i nqma kak.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да харесва ми да пуша ...но смятам да не продължава още дълго ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да харесва ми да пуша ...но смятам да не продължава още дълго ... !
    От утре не пушиш нали... дано това 'утре' дойде навреме, защото е доста неопределено за повечето хора, поне които аз познавам...

Mi da znam 4e e vredno znma 4e za hora kato teb im e gadno.no za nqkoi hora kato men e neobhodimost da se ospokoqt i e dinstvenoto ne6to koeto v daden moment koito idva da se savzemat i da pomislqt(tovae otna4aloto)posle stava gaden i vreden navik koito mn malko hora mogat da kajat 4e sagootkazali naplno.

Vsi4ki pu6a4i znaem 4e e vredno,tova e udovolstvie i neobhodimost koqto trudno se zagarbva sled kato neznae6 kakvo udovolstvie moje dati donese edna cigara nemoje6 da spori6.

Sori za pravopisa no pu6a v momenta.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пробвал съм, но не ми е било кеф и не съм започвал.

За мен, бирата е къде-къде по-добро нещо да си харча кинтите.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от {PiSaNkAtA}_{MiMi}
    Nqkoi pat pu6a s kef samo 4e tva e samo zimata ili kogato lqtoto e po-hladno.Neznam dali na drugite im vliqe vremeto na tova dali da pu6at ili ne oba4e na men opredeleno mi vliqe dosta.
    тфа е нормалнио..
    в големите жеги и аз почти не паля цигара ама в екстремни ситуации..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от impress
    То няма ли някакви лекарски средства? Чувал съм за някакво лекарство, 40 лв, гълташ и страничния ефект е драйфане... и чисти всички увреждания на белите дробове... И мисля, че намаля и зависимостта.
    много чуваш..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

не пуша,но има едно момч в квартала,което като го видя и страшно мн ми се допушва...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    Варна
    Не пуша. Въобще като фана цигара ми става гадно. Предпочитам вместо да давам 2.60 за цигари или там колкото са, да ги спестя за кола
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Град
    Варна
    АХАХХАХАХА Кеф ли ви прави да пушите? хаха какъв въпрос! може би ако се замислиш колко много хора са пушачи ще намериш отговора. ми щом пуша най-вероятно ми прави кеф, иначе защо да го правя???
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от impress
    много чуваш..
    Ем питай някой доктор. Е надали има 100% гаранция щом всичко живо пуши, но все пак е някакъв опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си