- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Poditeli na Gadjeta...
QQq da vi poitam vie poznavate li se s roditelite na gadjetata si,haresvate li gi,razbirate li se s tqh,a te vas???![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
az gi poznavam na men mi haresvat samo 4e ba6ta i ne6to mi se kara edin pat i sa ne6to mn mn ne mislq da se sre6tam s nego ....
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
nikoga ne sam se zapoznavala s roditelite na gadjetata mi,no puk i ne sam imala chak tolkova dulgi vrzuki za taq cel.
Познавам родителите на гаджето ми. Не говорим почти, защото се сдухвам много...
Ми...да на улицата като се видехме и си викахме здрасти или пък като ме видеха у тях,иначе нищо повече.
От всичките си несериозни връзки, защото сериозните ми се губят, съм се запознавала с родителите на един, но само до запознанството...
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
da az sa6to se poznavam s roditelite na gadjeto mi i te mnogo mi xaresvat kato xora i te sa6to mnogo me xaresvat![]()
и аз такаПървоначално написано от sexy_dupe_sf
става приказка,големи сладури
![]()
познавам майка му обаче не ми се е налагало да говоря с нея
т.е само съм се запознала с нея иначе тя е свестен човек![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Da poznavam maika my i bashta my samo 4e te sa razvedeni i te dvamata ne prikazvat s nego imam predvid maika my i gajeto mi a ina4e az si prikazvam savsem spokoino s maika my kato dve priqtelki sme daje mai shte hodim na more s neq i gajeto mi(sinut i) :PPPPP![]()
No matter where you go, there they are...
Не..не съм имала толкоа сериозна връзка с момчето,че да говорим и за родители...
Приятелят ми сам не се разбира с тях,а и аз също.Майка му май ме мрази,защото ревнува,а с баща му нямам проблем.
Една случайност успя да го запознае с майка ми.Тя страшно го хареса, той каза, че била много готина и печена.Баща ми само го е виждал.А неговите родители аз не ги познавам и засега нямам такова желание!
Първоначално написано от `Death`Whore`
и аз...![]()
..а той непрекъснато иска да излезем някой път 4мата заедно...
..
2 т. от правилника. Бан на профил
az poznavam roditelite na priqtelkata mi kakto i tq moite.moite q haresvat neq mn .neinite mene neznam ma mislq 4e ne mnogo
Майката на гаджето ми ми е учителка по музика и супер много ме обичаА с баща му се запознах когато бях в дома им.На мен страшно много ми допадат \
/
az sam roza sas bodli
pipne6 li me
6TE BOLI!!!
разбира се, че се познаваме! и те са невероятни хора, но ако ги поопозная още малко сигурно ще им намеря трески за дялане. просто няма перфектни хора и затова съм си подготвена да не се учудвам на нищо![]()
![]()
poznavam maikata, sestrata, gadjeto na sestrata, babata, plemennika( demek deteto na sestrata), brad4edkata, vyinata i 4atq s ba6tata... strahotni hora sa. daje sus sestra my i maika my prekarvame stra6no mnogo vreme, razhojdame se, hodim na kafe, obikalqme magazinite. be vuob6te imam stra6en kusmet za6toto mnogo si dopadame
Да, познават се всички. Аз, той и майка му ходихме на море заедно. Баща му ни закара. Познавам ги. И той познава майка ми. Даже майка ми познава майка му и баща му. Майка му е идвала на гости, за да се запознаят, а пък мойта майка се запозна с баща му, когато ни вземаха с колата от морето. Та това е. Много са пекани. Майка му е супер човек. И баща му е пекан.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()