.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Poditeli na Gadjeta...

QQq da vi poitam vie poznavate li se s roditelite na gadjetata si,haresvate li gi,razbirate li se s tqh,a te vas???
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Фен
    Град
    Pazardjik
    az gi poznavam na men mi haresvat samo 4e ba6ta i ne6to mi se kara edin pat i sa ne6to mn mn ne mislq da se sre6tam s nego ....
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

nikoga ne sam se zapoznavala s roditelite na gadjetata mi,no puk i ne sam imala chak tolkova dulgi vrzuki za taq cel.

Мега фен
    Познавам родителите на гаджето ми. Не говорим почти, защото се сдухвам много...

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ми...да на улицата като се видехме и си викахме здрасти или пък като ме видеха у тях,иначе нищо повече.

Фен
    Град
    In your nightmares
    От всичките си несериозни връзки, защото сериозните ми се губят, съм се запознавала с родителите на един, но само до запознанството...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Град
    In Your Dreams...
    Той се познава с майка ми.. а баща ми само го знае кой е, ама нищо повече! Аз с неговите изобщо не съм се виждала и не се познавам..ходила съм в тях, ама не сме се засичали (и май по-добре де)

sexy_dupe_sf
    Guest
    da az sa6to se poznavam s roditelite na gadjeto mi i te mnogo mi xaresvat kato xora i te sa6to mnogo me xaresvat

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dupe_sf
    da az sa6to se poznavam s roditelite na gadjeto mi i te mnogo mi xaresvat kato xora i te sa6to mnogo me xaresvat
    и аз такастава приказка,големи сладури

Супер фен
    Град
    до тебе...
    познавам майка му обаче не ми се е налагало да говоря с нея
    т.е само съм се запознала с нея иначе тя е свестен човек
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Da poznavam maika my i bashta my samo 4e te sa razvedeni i te dvamata ne prikazvat s nego imam predvid maika my i gajeto mi a ina4e az si prikazvam savsem spokoino s maika my kato dve priqtelki sme daje mai shte hodim na more s neq i gajeto mi(sinut i) :PPPPP
    No matter where you go, there they are...

oX...

BOLNA TEMA ! .. poznavam gi i dvamata .. i maika mu i ba6ta mu .. s ba6ta mu vyob6te ne si govorim .. i ne se vijdame .. s maika mu si praim muhabet ... no samo tolkova .. pove4e i ne iskam 4estno kazano ..

Фен
    Град
    In your mind~
    Не..не съм имала толкоа сериозна връзка с момчето,че да говорим и за родители...

Дам ,познаваме се с майка му- супер яка жена!Много и се кефя

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелят ми сам не се разбира с тях,а и аз също.Майка му май ме мрази,защото ревнува,а с баща му нямам проблем.

Една случайност успя да го запознае с майка ми.Тя страшно го хареса, той каза, че била много готина и печена.Баща ми само го е виждал.А неговите родители аз не ги познавам и засега нямам такова желание!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Познавам родителите на гаджето ми. Не говорим почти, защото се сдухвам много...

и аз... ..а той непрекъснато иска да излезем някой път 4мата заедно... ..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    az ne poznavam roditelite na priqtelq mi no toi poznava moite...

Guest
    az poznavam roditelite na priqtelkata mi kakto i tq moite.moite q haresvat neq mn .neinite mene neznam ma mislq 4e ne mnogo

Майката на гаджето ми ми е учителка по музика и супер много ме обича А с баща му се запознах когато бях в дома им.На мен страшно много ми допадат \/
    az sam roza sas bodli
    pipne6 li me
    6TE BOLI!!!

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че се познаваме! и те са невероятни хора, но ако ги поопозная още малко сигурно ще им намеря трески за дялане. просто няма перфектни хора и затова съм си подготвена да не се учудвам на нищо

Guest
    poznavam maikata, sestrata, gadjeto na sestrata, babata, plemennika( demek deteto na sestrata), brad4edkata, vyinata i 4atq s ba6tata... strahotni hora sa. daje sus sestra my i maika my prekarvame stra6no mnogo vreme, razhojdame se, hodim na kafe, obikalqme magazinite. be vuob6te imam stra6en kusmet za6toto mnogo si dopadame

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Az se poznavam s roditelite na gadjeto mi i s nqkoi negovi rodnini. Mnogo svestni hora sa vsi4kite i sa adski mili s men. A sas sestra mu izlizame, hodim na kefe, razhojdame se abe..s dve dumi priqtelki sme

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Да, познават се всички. Аз, той и майка му ходихме на море заедно. Баща му ни закара. Познавам ги. И той познава майка ми. Даже майка ми познава майка му и баща му. Майка му е идвала на гости, за да се запознаят, а пък мойта майка се запозна с баща му, когато ни вземаха с колата от морето. Та това е. Много са пекани. Майка му е супер човек. И баща му е пекан.
    HardC0re and BDSM forever

ami poznavam maikata na gadjeto mi mnogo dobre i mnogo mi dopada imame za kakvo da si prikazvame s neq, a s bashta mu syvsem beglo. inache sys sestra mu sme ot edin klas super qko momiche e, mnogo dobra fr mi e \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си