- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма го!
Да, няма го. Никъде го няма!
Не мога да го намеря, не го срещам никъде. Всички казват, че си е тук, но не знам.. защо точно аз не мога да го издиря. И защо не ми се обажда!? Все пак между нас всичко е супер силно...поне беше.
А сега.. все едно изчезна. Последно си говорихме преди седмица по телефона и тогава каза че не може да излезнем. И се държа супер гадно.
И кво да направя!? Нито мога да поговоря с него, нито пък да скъсам с него, ако случайно ми се прииска. Просто ми липсва и ме боли че ми говореше така последно и че не се извини...и не ме погледна в очите.
Наистина си в ужасна ситуация.Според мен няма основателно обяснение за поведението му.Дори и да е имал сериозен проблем или много важна работа все можеше да отдели 2 мин да ти се обади да ти обясни или поне да ти прати смс.Съжалявам,но мисля ,че той иска да скъса с теб и за това се крие.По-добре ще е вече да се опиташ да го забравиш и да се огледаш за друг,а не само да го търсиш.Такъв слаб и безхарактерен човек не засслужава толкова добро отношение.![]()
но не го заслужавам! прекалено много съм направила за него. не трябва да се държи така. и да иска да скъсаме нищо няма да му направя ако ми го каже...точно пък аз и той го знае...
и аз не мога да си го обясня.
Mn gadna situazciq mili4ka.probvai da mu zvanne6 po telefona
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
За съжаление нищо не можеш да направиш.Той така е решил-да не се виждате и това явно е последното му решение.Опитай се да го потърсиш поне и да говориш с него,но едва ли има смисъл...той не те е обичал,защото просто нямаше да си тръгне така.Поне това е мойто мнение.
Ооо.. обичаше ме. Знам го..и не мога да ви го обясня, но е така. Вярно е че чувствата приключват рано или късно.. наистина не трябваше да е по точи начин. Поне да ми го каже.
Но иначе.. истинско беше това между нас... то си витае.. и се чувства.![]()
Щом те е обичал,определено е избрал най-лошия начин да ти каже че това е краят!Защото ако все още имаше чувства към теб,нямаше да се крие,нямаше да се държи гадно...Дължеше ти все пак един разговор на 4 очи в който да ти каже какви са причините за тази раздяла.Знам че в момента се чувстваш ужасно в момента,но след време всичко ще отмине...Жалко,че си попаднала на такова момче1МОже наистина да си била щастлива с него,но тази негова постъпка е постъпка на страхливец,който няма смелост да те погледне и да ти каже че трябва да се разделите![]()
Явно е хлътнал до уши по друга,но го е страх да ти каже.Държи се гадно,за да скъсаш с него.Мила дано да греша![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Много гадно се е държал явно.По-добре скъсай с него.Ще боли,но след това няма да продължаваш да страдаш с него.
qvno prosto e doshul kraqt i e postupil ujasno glupavo..opitai se da razberesh kakvo tochno stava...i togava deistvai moje da e v losh period prosto ...pointeresuvai se malko poveche i ako trqbva idi do tqh no iskai smetka..ne e tova nachina za kraq na edna vruzka....
ne znam kakvo da ti kaja, mila. moje i da ima niakakva prichina...makar i da ne mi se viarva. no triabva da se iziasnite. ako ne mojesh da go namerish nikude, ako ne ti vdiga telefona mu napishi SMS. Nego shte go prochete sus sigurnost.kaji mu, che kakvoto i da reshi, toi triabva da te poznava i da znae,m che niama da reagirash isterichno. i kato ne iska da ti go kaje v ochite, pone o toi da ti napishe SMS, za da si naiasno. Dori i da ne te e obichal, triabva da e super bezsurdechen, za da ne ti otgovori. Ili prosto niakoi ot priatelite ili roditelite mu da ima neshto protiv teb i na nego da mu e omruznalo i zatova da e sprial da se zanimava kakto s nego(toia, deto ne te haresva) i tebe. i da iska da si pom9sli i pochine. taka ili inache mu napisjhi SMS
TOQ 6TO ZA 4OVEK E SLED KATO VE4E VEDNAJ TE E NAKARAL DA SI MISLI6 4E NAISTINA TE OBI4A I V EDIN MOMENT SE KRIE OT TEB,IZ4EZVA EMI TVA NE E SERIOZNO POVEDENIE SPORED MEN TI PAK POMISLI DALI TAKAV 4OVEK ZASLUJAVA OBI4TA TI![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Направо ти си възхищавам.....По-добре и да не знаеш къде е,че може "Случайно до ти се прииска да скъсате."Аз не мога да разбера за какво ти е,след като не го обичаш.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!