.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Няма го!

little_secret
    Guest

Няма го!

Да, няма го. Никъде го няма!
    Не мога да го намеря, не го срещам никъде. Всички казват, че си е тук, но не знам.. защо точно аз не мога да го издиря. И защо не ми се обажда!? Все пак между нас всичко е супер силно...поне беше.
    А сега.. все едно изчезна. Последно си говорихме преди седмица по телефона и тогава каза че не може да излезнем. И се държа супер гадно.
    И кво да направя!? Нито мога да поговоря с него, нито пък да скъсам с него, ако случайно ми се прииска. Просто ми липсва и ме боли че ми говореше така последно и че не се извини...и не ме погледна в очите.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Наистина си в ужасна ситуация.Според мен няма основателно обяснение за поведението му.Дори и да е имал сериозен проблем или много важна работа все можеше да отдели 2 мин да ти се обади да ти обясни или поне да ти прати смс.Съжалявам,но мисля ,че той иска да скъса с теб и за това се крие.По-добре ще е вече да се опиташ да го забравиш и да се огледаш за друг,а не само да го търсиш.Такъв слаб и безхарактерен човек не засслужава толкова добро отношение.

little_sicret
    Guest
    но не го заслужавам! прекалено много съм направила за него. не трябва да се държи така. и да иска да скъсаме нищо няма да му направя ако ми го каже...точно пък аз и той го знае...
    и аз не мога да си го обясня.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Mn gadna situazciq mili4ka.probvai da mu zvanne6 po telefona
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Знам какво е.....най-много да ти истърси че иска да скъсате дано се лъжа и просто да ти се обади и да ти се извини.......

Мега фен Аватара на koalka
    За съжаление нищо не можеш да направиш.Той така е решил-да не се виждате и това явно е последното му решение.Опитай се да го потърсиш поне и да говориш с него,но едва ли има смисъл...той не те е обичал,защото просто нямаше да си тръгне така.Поне това е мойто мнение.

little_secret
    Guest
    Ооо.. обичаше ме. Знам го..и не мога да ви го обясня, но е така. Вярно е че чувствата приключват рано или късно.. наистина не трябваше да е по точи начин. Поне да ми го каже.
    Но иначе.. истинско беше това между нас... то си витае.. и се чувства.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Щом те е обичал,определено е избрал най-лошия начин да ти каже че това е краят!Защото ако все още имаше чувства към теб,нямаше да се крие,нямаше да се държи гадно...Дължеше ти все пак един разговор на 4 очи в който да ти каже какви са причините за тази раздяла.Знам че в момента се чувстваш ужасно в момента,но след време всичко ще отмине...Жалко,че си попаднала на такова момче1МОже наистина да си била щастлива с него,но тази негова постъпка е постъпка на страхливец,който няма смелост да те погледне и да ти каже че трябва да се разделите

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Явно е хлътнал до уши по друга,но го е страх да ти каже.Държи се гадно,за да скъсаш с него.Мила дано да греша
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на maybelline
    Много гадно се е държал явно.По-добре скъсай с него.Ще боли,но след това няма да продължаваш да страдаш с него.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Щом те е обичал,определено е избрал най-лошия начин да ти каже че това е краят!Защото ако все още имаше чувства към теб,нямаше да се крие,нямаше да се държи гадно...Дължеше ти все пак един разговор на 4 очи в който да ти каже какви са причините за тази раздяла.Знам че в момента се чувстваш ужасно в момента,но след време всичко ще отмине...Жалко,че си попаднала на такова момче1МОже наистина да си била щастлива с него,но тази негова постъпка е постъпка на страхливец,който няма смелост да те погледне и да ти каже че трябва да се разделите

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    qvno prosto e doshul kraqt i e postupil ujasno glupavo..opitai se da razberesh kakvo tochno stava...i togava deistvai moje da e v losh period prosto ...pointeresuvai se malko poveche i ako trqbva idi do tqh no iskai smetka..ne e tova nachina za kraq na edna vruzka....

ne znam kakvo da ti kaja, mila. moje i da ima niakakva prichina...makar i da ne mi se viarva. no triabva da se iziasnite. ako ne mojesh da go namerish nikude, ako ne ti vdiga telefona mu napishi SMS. Nego shte go prochete sus sigurnost.kaji mu, che kakvoto i da reshi, toi triabva da te poznava i da znae,m che niama da reagirash isterichno. i kato ne iska da ti go kaje v ochite, pone o toi da ti napishe SMS, za da si naiasno. Dori i da ne te e obichal, triabva da e super bezsurdechen, za da ne ti otgovori. Ili prosto niakoi ot priatelite ili roditelite mu da ima neshto protiv teb i na nego da mu e omruznalo i zatova da e sprial da se zanimava kakto s nego(toia, deto ne te haresva) i tebe. i da iska da si pom9sli i pochine. taka ili inache mu napisjhi SMS

TOQ 6TO ZA 4OVEK E SLED KATO VE4E VEDNAJ TE E NAKARAL DA SI MISLI6 4E NAISTINA TE OBI4A I V EDIN MOMENT SE KRIE OT TEB,IZ4EZVA EMI TVA NE E SERIOZNO POVEDENIE SPORED MEN TI PAK POMISLI DALI TAKAV 4OVEK ZASLUJAVA OBI4TA TI
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Re: Няма го!

Направо ти си възхищавам.....По-добре и да не знаеш къде е,че може "Случайно до ти се прииска да скъсате."Аз не мога да разбера за какво ти е,след като не го обичаш.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си