Сълза подир сълза се стичат по лицето ми, с мъка поглеждам в страни където седи снимката ти.Така щастлив ме гледаш от там а сега само сълзи и мрак обгръщат душата ми.Душа която аз сама почерних,душа която крещи в тъмнината без глас опитвайки се да стигне до мен...но аз така и не я чувам, а така ми се иска да дочуя вика й.Безпомощния вик за помощ, за моята помощ.Но как да я чуя като не чувам,не виждам дори не живея.Живее само тялото на едно момиче което ОБИЧА и само обичта към нейния любим я държи жива.
Тя уби любовта му, тя уби нея си, уби и нейния любим... а сега как да я възроди?Как да съживи чувството което я правеше щастлива,правеше щастлив и нейния любим?!ТЯ Я УБИ!!!!ТЯ...
Поглеждам отново снимката и пак сълзи почват да текат от очите ми.Черни сълзи се стичат от очите очакващи пак да те видят,сълзи се стичат от очите копнеещи за миг да зърнат прекрасното ти лице...но това няма да стане.Ще си остана сама със снимката,сама със спомените, сама без теб, защотото аз те убих.Убих любовта ти,убих чувствата ти.Направих те от прекрасно момче, в момче което само прощава.Момче което търпеше грешките ми.Е дойде и края,края който беше неизбежен заради мен.Аз наранявах, аз говорех но нищо не правех,аз исках доверие а го мачках, аз исках любов а не давах...не давах от страх...и това ТЕ УБИ!!!
Очаквам телефона да звънне и да чуя прекрасния ти глас.Но това ще остане в така далечните споменни и в така близките мечти.
Поглеждам пак снимката ти, а в мен яростта надава глас,ставам от леглото и с един замах събарям снимката ти и всичко около нея.Не мога да понеса да гледам снимката, не мога да понеса мисълта че аз те смачках,че те УБИХ, НЕМОГА!!!Мразя се,мразя характера си,мразя страха, МРАЗЯ ВСИЧКО!!!МРАЗЯ!!!
Надявам се че след време ще намериш момичето което ще те направи най-щастливия човек на земята,надявам се че след време ще намериш момичето което ще те ОБИЧА повече от мен,момичето което ще даде живота си за теб!Надявам се че поне си бил за миг щастлив с мен...
Прости ми,прости ми за грешките ми и не ме съди жестоко!ПРОСТИ МИ ЧЕ ТЕ ОБИЧАХ А НЕ МОЖАХ ДА ТИ ГО ДОКАЖА ТАКА КАКТО ИСКАШЕ ТИ!Прости на едно момиче което незнае що е ЛЮБОВ.Прости ми!!!