- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прости Ми!!!
adDicTeD`tO`yOu Angel_Girl Сънчо радвам се че са ви харесали!Мерси за мненията!Гост-а мога само да ти кажа Fuck you nigga!
mili4ka evalata ti pravq e4 si go napisala tova jestoko e izbi me na rev leleee kolko mrazq jivota i v tozi moment kolko mnogo ti se vazxi6tavam![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Много ми харесва, въпреки че е доста тъжно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
много хубаво е написано, личи си, че ти е мн зле и съжалявам... но все пак на всекиго се случва и никой още не е умрял, истории най-различнище го преодолееш
да, направила си грешка, но кой не ги прави?.. няма смисъл да се обръщаш назад, просто се отърси, приеми го като натрупване на опит и си продължавай по пътя
колкото повече се самообвиняваш и се мъчиш да поправиш стореното, толкова по-зле, защото така се самонараняваш отново и отново с всеки следващ провал![]()
откажи се и остави нещата така, не съжалявай за нищо повече, не можеш да ги промениш колкото и да ти се искапонякога наистина е най-добре да се откажеш и да се примириш
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Кво се прайш уе,не виждаш ли кво й се е стоварило на главата???Аман от идиоти!!!!Пфф дано да напишеш нещо по-смислено,като си толкова голям спец!Ай сектир-толкова ли безсърдечни същества има,малеее но мога да повярвам!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam s kakvo si sgreshila, no po napisanoto lichi, che naistina syjalqvash.
Radvam se 4e pove4eto ot vas ocenqvat polujitelno tova koeto sum napisala!Blagodarq vi 4e me razbirate!Celuvkam vi!Na koito ne mu haresva negovo mnenie prosto kritikata si moje si q fane pod ruka i da si q rugne nqkade...ili po dobre da napishe po dobro!
Миличка ,аз съм в същото полужениезнам какво е
![]()
научи се да пишеш, драга!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
първо - интервал се оставя след, а не преди запетайката.
второ - "полужение" се пише със "о"
айде късмет с правописа и граматиката![]()
Миличка {SeXy_BaBy} надявам се, че това което се е случило с теб не е толкова лошо колкото моето!Радвам се,че ти допадна това което съм написала.Горе главата и много целувчици!
mn mi haresva tva koeto si napisala mn obi4am da 4eta takiva ne6ta ponqkoga samo taka moje da si izlee6 du6ata. kogato mi e tejko i ne6to me izma4va vinagi pi6a razni stih4eta.
И аз така правя!!!Това е начина по който описвам какво чувствам,но... до колко са успешни стиховете ми немога да кажа...Първоначално написано от S_P_A_N_I_C
Много е хубаво.Браво![]()
Не се впрягаи мацка!написала си го страхотно аз те разбирам и те подкрепям!Пожелавам ти успех в любовта!
Мерси много.Ами тук най - хубаво мога да си излея мъката...
Ако някоя от вас има някакви стихчета, може да драсне да ги видим!Миси на всичко!LoVe Ya!!!
I na men mi haresva.Mnogo e dobro =D>
Eeee tova e malko glupavo!Slu4va se da sbarka6 !Първоначално написано от anito.sl
Благодаря на всички които пуснаха своите коментарчета тук.За сега болката си остава и скоро няма да мине!Благодаря!
Mnogo e hubavo naistina moje da raz4ustva![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Това направо ме разплака 4есно![]()
![]()
!!!
Браво aLoNe`In`ThE`dArK`f много е хубаво и страшно много ми харесва.Надявам се тази болка която изпитваш скоро да ти мине и да си страшно щаслива
suglasna sum az otnovo go pro4etoh-Първоначално написано от eDnO_MaLkO_f
![]()
strahotno e
BuDi ShTatLiVa
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!