.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Mai napravih gaf...molq help ;(

Zna4i imam si gadje,koeto v momenta e v drug grad ,ne e pri men ,no ste se vtrne.Ta problema e v tova 4e dnes izlqzoh na kafe s dve mom4eta i edna moq priqtelka,prosto kato priqteli i me vidq edin negov priqtel i sega mn se bezpokoq , moeto gadje da ne si pomisli neshto lo6o i da mi se razsyrdi , zashtoto sym obedena 4e ste mu kajat 4e sa me videli s 2 mom4eta , no az bqh na kafe s tqh 4isto priqtelski nishto pove4e
    Ne iskam da se karam s gadjeto si , dyrja na nego i sega mn me e strah da ne go izgubq Kakvo da pravq daite mi syvet da mu kaja li ili ne . No az ne sym vinovna

Re: Mai napravih gaf...molq help ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i imam si gadje,koeto v momenta e v drug grad ,ne e pri men ,no ste se vtrne.Ta problema e v tova 4e dnes izlqzoh na kafe s dve mom4eta i edna moq priqtelka,prosto kato priqteli i me vidq edin negov priqtel i sega mn se bezpokoq , moeto gadje da ne si pomisli neshto lo6o i da mi se razsyrdi , zashtoto sym obedena 4e ste mu kajat 4e sa me videli s 2 mom4eta , no az bqh na kafe s tqh 4isto priqtelski nishto pove4e
    Ne iskam da se karam s gadjeto si , dyrja na nego i sega mn me e strah da ne go izgubq Kakvo da pravq daite mi syvet da mu kaja li ili ne . No az ne sym vinovna
    imash pritesneniq samo ako si vinovna,no ti NE SI i za tova spokoino mojesh da mu kajesh,4e dokato go e nqmalo si izlziala s priqteli-vse pak si bila i s priqtelka exo ne go zabraiai
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kaji mu .. obadi mu se i mu kaji "Dneska izlizah s dve momcheta.." i tolkoz.. za da ne si misli neshto drguo toi..

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Podkrepqm Nadelina. Odabi mu se i mu kaji predi da e razbral ot tqh.

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Podkrepqm Nadelina. Odabi mu se i mu kaji predi da e razbral ot tqh.
    e tva ve4e e [b]"predi tqh"
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    In your mind~
    Ми ако ти му кажеш преди тях ще е добре,защото ти си искрена..а и той все пак би трябвало да ти повярва,че всичко е чисто приятелски...все едно той няма момичета приятелки и не излиза с тях...

Веднага трябва да му се обадиш и да му кажеш всичко,защото неговите приятели мможе да си изопъчът нещата и ще стане по-лошо.Омай го там-ти знаеш как

Супер фен Аватара на maybelline
    Имаш право да излизаш с приятели,но трябва Той да знае това,а не да го разбере като Surprise за след почивката.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    Веднага трябва да му се обадиш и да му кажеш всичко,защото неговите приятели мможе да си изопъчът нещата и ще стане по-лошо.Омай го там-ти знаеш как
    \/
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

i az sum za istinata po dobre da razbere ot teb istinata ot kolkoto ot 3-ti lica absoliutni luji

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Mai napravih gaf...molq help ;(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами като си дойде ти сама му кажи...обясни му че сте излязни просто като приятели и т.н. той ще разбере.Много по добре е ти да му кажеш отколкото да разбере от друг.Аз така бях излязла с гаджето на приятелката ми,но той ми е комшия и излязохме простокато приятели(познаваме се от 8 г) и така едни нейни приятели ни видяха в кафето и нии решихме да им се обадим и да им кажем и така нямаше проблеми.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Кажи му!Щом е било просто едно излизане на кафе,няма от какво да се притесняваш.Просто наистина трябва да му кажеш преди приятелите му,защото съм убедена че те ще изопачат малко нещата и после той ще те пита защо не си му казала и ще си помисли че си искала да прикриеш това.Така че бъди си искрена с него,обясни му как точно стоят нещата и той ще оцени честността ти.Не вярвам да го загубиш заради това

И аз мисля,че ти трябва да му кажеш,че тея момиченца да не поукрасят историята!
    Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...

Мега фен
    Наистина - обаждаш му се, питаш го какво прави и казвап, че си излизала с приятели. Не е казано, че не трябва да се виждаш с хора.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ми ако гаджето ти е такъв гъб, че те ревнива от собствените си приятели и не ти дава да излизаш на кафе с други момчета..... Просто го зарежи!!!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Наистина - обаждаш му се, питаш го какво прави и казвап, че си излизала с приятели. Не е казано, че не трябва да се виждаш с хора.
    ami da-vse pak na nikoi ne mu e zabraneno :P

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    obadi my se vednaga i my obqsni ...ne chakai da se vyrne zashtoto moje nqkoi ot horata,koito sa vi videli da my se obadi pryv...

Guest
    Ne vijdam za6to se 4uvstva6 vinovna za tova 4e si pila kafe s tvoi poznati!Ako stane na vupros za tova i nqkoi e re6il da izkliukarstva(tva mnogo go mrazq)mu obqsni 4e si izlqzla s tqh da piete po ne6to kakvo tolkova,puk ako ne ti vqrva 4e e samo tova izlezte zaedno s teq hora,moje i priqtelstvo da zavurjete,znae6 li!?

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Просто му кажи ти истината,а не някой друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си