.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100

Тема: mn kofti!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    Haskovliata ti tup li si kvo ti e ?
    a inache chak puk na 14 da e zrqlaaa .. aide nema nujda
    p.s. temata e super stara
    Има дечурлига дето са на 13 и за зрeли ( не само секусално )

Има чушки. Не може някакво си лапе на 13-14 годинки да е зряло. Хаиде моля ти се, глупости. Аз дето съм на 17 не мисля, че аз съм зрял, камо ли някво си там на около 13.
    Отностно темата - OMFG . Леееелеее, тая твоята майка не е мн с акъла си (без да се обиждаш). Не може просто ей така да ти събува гащите, пък и шамар да ти бие за такава глупост. Я вземи поговори с баща си, той какво прави, да не спи докато твоята така наречена "майка" се опитва да те възпитава по мн ама мн странен начин.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Има чушки. Не може някакво си лапе на 13-14 годинки да е зряло. Хаиде моля ти се, глупости. Аз дето съм на 17 не мисля, че аз съм зрял, камо ли някво си там на около 13.
    Отностно темата - OMFG . Леееелеее, тая твоята майка не е мн с акъла си (без да се обиждаш). Не може просто ей така да ти събува гащите, пък и шамар да ти бие за такава глупост. Я вземи поговори с баща си, той какво прави, да не спи докато твоята така наречена "майка" се опитва да те възпитава по мн ама мн странен начин.
    Ами, ОК. Важното е самият човек да се почуства зрял, не другите да го кажат ...
    Когато правиш секс на 13- 14- 15- 16 или 17 години не означава че си зрал

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Има чушки. Не може някакво си лапе на 13-14 годинки да е зряло. Хаиде моля ти се, глупости.

Yupeeee !

Guest
    Moje bi trqbva da ubiesh maika si.

Btw вземи се научи малко на правопис на собствения си език, пък после ми пиши. НЕ се пише зряли ами зрЕли, това се нарича променливо Я.

Цитирай Първоначално написано от Хасковлията
    Ами, ОК. Важното е самият човек да се почуства зрял, не другите да го кажат ...
    Когато правиш секс на 13- 14- 15- 16 или 17 години не означава че си зрал
    Това дали си зрял НЕ се определя по това дали човек се чувства зрЯл, ами по ПОСТЪПКИТЕ му.

Град
    Хасково
    Btw вземи се научи малко на правопис на собствения си език, пък после ми пиши. НЕ се пише зряли ами зрЕли, това се нарича променливо Я.
    Ей... запомнил едно единствено нещо от часовете по Българси език и ся показва че знае

Re: mn kofti!

Не виждам какво толкова ще стане ако не правите секс
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

извинявай, може ли един въпрос, може ли да убия майка ти?
    не сериозно, такива майки са за пребиване, а баща ти какво мисли по въпроса, ако не убедиш майка ти, но баща ти застане на твоя страна тогава нямаш проблем

Супер фен
    Град
    sofiq
    az predlagam d ai kaje6 4e iska6 na basein akosmite ti se li4at po banski i star4at i za tova iska6 da gi mahne6.kakto ve4e sa ti kazal ne spomenavai na maika ti za maje i seks!uspeh

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

la la la
    Guest
    tnx na vsi4ki..mahnah gi no tq me vidq posle i napravo..kaza 4e ako posmeq pak 6te me sma4ka ...i sega nz kvo da pravq

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    mi mnogo lesno... pak gi mahni

muKoleca
    Guest
    Ima6 suuuper tupa maika da ti kaja.MEne na6te vob6te ne mi se burkat v ne6tata.Az mnogo mrazq da imam kosmi mejdy krakata i po mi6nicite.Kak moje da i dava6 na taq krava da ti svalq ga6tite.Vupreki 4e mi e maika bih q prebil ot boi.Obrasvaise i da ne ti puka.Ae yspeh s maikata

Красимир
    Guest
    Сега е момента ... прави секс докато е време

Guest
    Mila,predlojeniqta mi sa 2.Ili govori s neq i i vkarai malko akyl na taq jenica,ili se obezkosmi i si iztrai shamarite .. tva e polojenieto.Az kato nqmam vreme da hodq na kozmetik,maika mi pravi kola maska.Syshto sym na 14 godini kato teb.Ami .. uspeh

Guest
    az sam mom4e ma pak su6toto se otnasq i za mom4etata
    ako bqh na tvoe mqsto izob6to nema6e da dopusna maika mi i s prust da me dokosne ako pak go napravi napravo bih q omurtvil 4esno ti govorq

Guest
    zaplashi nai dobre maika ti 4e shte se opla4esh nqkade 4e te maltretira v kashti (bie te), zaplashva te i ti nalaga sexualen tormoz (se pak na sila te sabli4a!) btw mislq 4e naistina imash osnovanie da se opla4esh. i e dobre da go napravissh zashtoto sega si na 14 i tva taka da s kaje e dreben problem...v sravnenie s tova kakvo moje da ti pri4ini za v badeshte!

lele...maika ti e chudovishtee bee srry ama taka si e... Lichno na mene maika mi nikoga nqma da mi kaje svali si gashtite ili da me udari .. tcct naprimer. izchistih si krakata..bez da i kaja i sled tva tq vidq i se zasmq i nishto poveche ne mi kaza..e tva trqbva da e normalnata reakciq na edna maika..! se pak ti si na 14 godini ..momiche si ..intersyvash se ot momcheta..nurmlano e dori fakta che iskash da ti e po chisto i obezkosmeno pak .lelellee Nqmam dumi ..Mila vZemi ti da kontrolirash maika ti ne tq teb che do nikade tochny shte stignesh ako produljava da se durji taka s teb az ako bqh na tvoe mqsto shtqh da se izchista i kvo pak ..kato me vide..samo da posmee da me udari i shte q sudq chesno ...no prosto i kaji che ti si reshavash dali shte si obezkosmena ili ne!! bahti ...Ne i se ostavqaii ..
    ..

dr1n-dr1n_1912
    Guest
    boje ..kfa e taq maika we mili4ka ..pfff opazil me gospod ot takava maika ..ne 4e moita e sl1kce no..se pak ..i az si maham kosmite na ...i tq ne znae6e no edin p1t ne6to kfo se s1blqkah bez da iskam i tq me vidq i ni6to ne mi kaza eee... samo 4e turkinite se br1sneli ma az i kazaha 4e men tfa ne me v1lnuva...taka razbra i za r1cete .no...pak ni6to ne kaza ...nogo qsnu 4e 6te m1l4i we maina kak taka 6te mi posqga az s1m i kazala 4e samo da mi posegne i az nqma da ostana po nazad i ............tq e predpazliva ..izob6to ne mi dreme ....tqloto si e moe 6te si pravq s nego kfoto si iskam....a ti naistina pogovori s neq tfa e ne4ove6ka post1pka....pfff zabravih da kaja 4e sm1 na 16 godini ...:P

aWe q si vodi katericata na Frizior i ne se opravdavai s maika ti !!! Tq kato iska da si sedi kato 6ipkov hrast otdolo ne zna4i 4e trqbva i tebe da nakazva taka ! Nikoi ne si pada po Ietita..
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Guest
    abe...ili govori s mayka ti 4ove6ki i q nakray da razbere ili prosto 6e spi6 s pi4a kosmata...T_T

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    6te kre6ti,6te fu4i, 6te vdiga skandali ne 6te i mine..6tei se naloji da osaznae 4e deteto i porasva i trqbav da se primiri...ne i se davai. kasmet
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

според мен тази жена наистина е мн нахална
    все пак всеки човек си има лично пространство
    и няма право да го нарушава
    наистина енай добре да й обясниш че го правиш заради себе си а не заради другите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си