Майка ти е много далече от живота честно, баща ти ... явно цялото ти семейство е сбъркано.
Явно е че майка ти иска да те предпази може би от някоя нейна грешка, или нейната майка се е държала с нея така ... незнам немога да коментирам. В това да се бръснеш няма нищо лошо ... затова майка ти не е права, но да го правиш специално за да спиш с някой е това вече немога да го разбера. Плюс това ти си на 14 год. какво искаш, сигурно и ти като вс други много го обичаш живота си би дала за него и т.н. до след 2 седмици и до другия. Мисли малко с главата, ясно е че с нея неможе да се разбереш тогава поговори с него. Ако той има 18 може да мине за изнасилване нали знаеш ( майка ти може да измисли доста неща ).
Да ти кажа не съм сигурен, но ако майка ти прави всичко което каза мисля че трябва да се оплачеш някъде. Тя ти е майка но все пак и ти имаш някакви права. И стига мисли затова как да си легнеш с пича а помисли как да се справиш с майка си първо. Защото щом мерките и са толкова драстични неискам да знам след време какво ще стане, освен че ще сте на кълбо.