.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    drehi i parrcalki..COOL!!
    Guest

problemi s har4eneto na pari za drehi i za vun6niq mi vid..

prosto nespiram da go pravq...

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    еми спри

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    като опре ножа до кокала ще видим дали няма да спреш...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Град
    кво ти пука?
    mislq 4e si mn tupa i posredstvena!

Мега фен Аватара на koalka
    Темата не е за тук,не е свързана с любов.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Само от теб си зависи!Едно е да полагаш грижи за външния си вид и визия,съвсем друго е това да ти стане мания и да не може да спреш да го правиш!Ако ти не пожелаеш да спреш,няма как някой друг да те накара.Пък и когато паричките свършат,щеш-нещеш ще ти се наложи да понамалиш пазаруването...

kisssss
    Guest
    emmm dano taka se polu4i

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Освен това, че темата не е за този раздел, тя е и много тъпа и безмислена. Какво очакваш да ти кажем? Как мислиш, че ще ти помогнем???
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на iiirish
    Темата не е за тук.

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    stiga ste gi praskali tupite temi kadeto vi padne.nqmate li si dr rabota??!!!

Фен
    Град
    In your mind~
    Еми може да иска да и дадем някой леФ хаухьухуахуьх...зле си...земи се стегни малко..никой от нас не може да ти помогне...тряа сама да се ограничаваш

ami izlez vednuj i zap[ochni da kupuvash vsiako neshto, koeyo ti stava i koeto ti popadne pred pogleda. i kato vidish kolko gluposti si nakupila, posle shte pochnesh da mnislish s vsichkia si

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    их... имам проблеми с харченето .. извинявай тея пари не свършват ли бе ???Да не ги копаеш?!? Бахти и интересния/ата хахахахах

Имам проблеми с секса... немога да спра да го правя... хахахах бахти и лудата логика а въхх...

Град
    София

...

Ох боже да ти имах проблемите. Харчиш шот имаш ако немаш нема да харчиш и тва е.

stiga puk i vie be! Imate li predstava kolko e gadno, kato narkotik e. prosto ne mojesh da spresh. osobeno kato vsichki naokolo, bnachelo s prodavachkata- mlada i usmihanata, te pooshtriavat!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    be ti se drusa6 s tebe6iri !

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    На Всякаде !!!Кадето има поръчка!!!
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    stiga puk i vie be! Imate li predstava kolko e gadno, kato narkotik e. prosto ne mojesh da spresh. osobeno kato vsichki naokolo, bnachelo s prodavachkata- mlada i usmihanata, te pooshtriavat!
    ДОбре виж ми предишния пост и ми отговори на Въпроса КОПАЕШ ЛИ ГИ ТЕЯ ПАРИ?!?

Хубу по тая логика да пусна тема .. Прая го с сяка срещната немога да спра .. помогнете ?!? Еми малко помисли ?!?Парите не летят и не падат от небето!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    1vo.temata ne e za tuk.
    2ro.spri da har4i6 nie nemoje ti pomognem po dr na4in
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    tva se vika shopping mania.... zanimavai se s ne6to druggo i ne hodi tolkova 4esto po magazinite!

Цитирай Първоначално написано от BaHk0`CeKcA
    Цитирай Първоначално написано от love_all
    ДОбре виж ми предишния пост и ми отговори на Въпроса КОПАЕШ ЛИ ГИ ТЕЯ ПАРИ?!?

Хубу по тая логика да пусна тема .. Прая го с сяка срещната немога да спра .. помогнете ?!? Еми малко помисли ?!?Парите не летят и не падат от небето!
    Kogato iskash neshto NAISTINA, vinagi se namirat i vreme i pari. A i prosto er gadno chuvstvoto vsichko, koeto ti mine prez rucete, nezavisimo kolko e to, da si go harchish za sebe si.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi ograni4avai se malko be momi4e. Tova da si kupuva6 samo drehi i tn pokazva 4e ima6 kompleksi ni6to pove4e. I v kraina smetka za kakvo sa ti vs deq drehi?Dane bi drehite i van6niq vid da ti davat mozak?

Фен
    Град
    Sofia
    q dai pic da te vidim gotina li si kato harchish pari

Темата наистина не е за тук. Но това е шопинг мания и е доста гадничко. Ако харчиш пари, за да изглеждаш добре, ОК няма проблеми. Но ако харчиш безцелно е тъпо. Аз също харча доста, но поне знам за какво. Опитай се да се ограничиш и се занимавай с нещо друго за да не мислиш за пазаруването.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    aide i az da kaja che temata ne e za tuk
    taka...znachi tova tvotio si e chisto vmaniachavane..za kvo trqbva da si kupuvash vsichko koeto posikash q pomisli za vashte..edva l imat tolkova mnogo pari i pravqt kakvi li ne lisheniq za da mojesh ti da si kupish porednata dreshka....a i ne drehite pravqt choveka a choveka drehite taka che se spri i ne budi eguistka..zashtoto suzdavash vpechatlenie che si tochno takava misli malko i za roditelite si...ne e mnogo trudno..a i uplutni si vremeto vmesto s bezkraino vlizane v magazinite...prosto se razhojdai bezcelno na nqkude s priqteli i kakvoto i da bilo....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си