- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- problemi s har4eneto na pari za drehi i za vun6niq mi vid..
ne!!! koalka kak da ne e svarzana s lubovta -svarzana e vaprosnata lady e samovlubenakato iska6 da se poxvali6 4e si kupuva6 mnoo drexi i se poddarja6 postoqnno ne mu e tuk mqstoto i ne mislq 4e bi vpe4atlila nqkoi
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Първоначално написано от Lorraine
Освен , че не е за тук , сигурно е и ебавка ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ama tova kakvo obshto ima s liubovta!!!!!!!!!!1 Nie kvo mojem da napravim kato neznaesh kak da si harchish parite!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HArchi gi za gluposti i kato svyrshat shte spresh iskash ili neiskash!!!!!!!!!!!!!!!
mdam i naistina spri ili pone se opitvaiПървоначално написано от koalka
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Първоначално написано от no0k1e
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Stranna_
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Първоначално написано от *Damianita*
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от freaky_FK
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
xaxa i nii kakvo da napravim??????
da we verno sa s eusznah-temata ne e za tuk naisitna :P pff mn tupo tva-har4ila pari4ki i to mn i ne mogla da spreemi kato nqmash volq nikoi ne moje ti pomogne-sama trqbvash-pomognesh li si donqkude vse nqkoi shte te podrkrepi,no tva s drehite
ne mislq,4e e e "ebasi problema"
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Ми начи за да харчиш, трябва да имаш, а ти искаш да спреш да харчиш..амии.. я вземи ми дай парите дето са ти за дрехи и проблема е решен!
![]()
![]()
A moje bi e vlubena vav van6niqt si vidПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Правиш го, защото явно имаш пари. Останеш ли без тях, ще видиш какво е ограничение!!!!!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
И въпросът е?!Първоначално написано от drehi i parrcalki..COOL!!
![]()
Темата е безмислена,но какво пък, ние си нямаме друга работа и ще четем...![]()
Бих те посъветвала да се позамислиш малко. Всичко трябва да е с мярка. Ако си мислиш, че като имаш повече дрехи си нещо повече от другите, лъжеш се. Както казват хората дрехите и гримът са само маска. Те не могат да променят същността ти.