.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    май съм тъп
    Guest

как се дърпа филм

един приятел ми каза да си дръпна филма Анаконди от нета ама незнам как се дърпа филм,къде трябва да закача въжето и няма ли да стане нещо на компютъра ако започна да го дърпам с въже

Е не, вече се убеждавам, че тези теми са пълна ебавка. Не, не ти трябва въже, а цял кран, но пак не е сигурно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    axaxxxaxaxaxaaxxaxaax

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не, не ти трябва въже, а цял кран, но пак не е сигурно.
    е жалко ще кажа на чичо ми който сега прави строеж да го издърпа с крана ама къде трябва да закачиме куката

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не, не ти трябва въже, а цял кран, но пак не е сигурно.
    е жалко ще кажа на чичо ми който сега прави строеж да го издърпа с крана ама къде трябва да закачиме куката
    Хмммм, да помисля, на мен гаджето ми ги дърпа, ама като се замисля..... вземи отвори кутията, опитай на вентилатора, ако не стане го прикачи към шините, ако и тогава вече не стане ... много лошо. Сядаш и започваш да се молиш да ти падне от небето.

май съм тъп
    Guest
    Хмммм, да помисля, на мен гаджето ми ги дърпа, ама като се замисля..... вземи отвори кутията, опитай на вентилатора, ако не стане го прикачи към шините, ако и тогава вече не стане ... много лошо. Сядаш и започваш да се молиш да ти падне от небето.
    мерси сега ше пробвам ама компютъра от къде ще зне кой филм да изтегли дали да не напиша на един лист името не филма и да го сложа в процесора

Повече от фен

Re: как се дърпа филм

Цитирай Първоначално написано от май съм тъп
    един приятел ми каза да си дръпна филма Анаконди от нета ама незнам как се дърпа филм,къде трябва да закача въжето и няма ли да стане нещо на компютъра ако започна да го дърпам с въже
    начи наври си чурката във вентилатора - пусни го и те анакондите сами ша дойдат да гледат

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    anakondite v momenta si praskat tapanarki.. sorry ama ne moje6 da gi gleda6 to4no dnes

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

мерси сега ше пробвам ама компютъра от къде ще зне кой филм да изтегли дали да не напиша на един лист името не филма и да го сложа в процесора
    В процесора не е лоша идeя. Ама защо не и в записвачката? Добре ми звучи.

pffffffffff prostotiq do 6iq
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    pffffffffff prostotiq do 6iq
    Прав си. Спирам да пиша в тази тема. Бъзика беше до едно време. Някой да вземе и да я заключи.Към автора:Хайде да спрем да се лигаим. Започни да се държиш като голям човек.

май съм тъп
    Guest
    В процесора не е лоша идя. Ама защо не и в записвачката? Добре ми звучи.
    ами всъщност и в процесора стана ама единия винтелатор се откачи при дърпането сега кво да правя

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    pii edno valerian4e i si lqgai

Голям фен
    Град
    sofia
    ako ne znae6 kak se durpa film kak izob6to si se orientiral da pi6e6 tuka
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    pii edno valerian4e i si lqgai
    <--tfa e istinata
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си