- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как се дърпа филм
един приятел ми каза да си дръпна филма Анаконди от нета ама незнам как се дърпа филм,къде трябва да закача въжето и няма ли да стане нещо на компютъра ако започна да го дърпам с въже![]()
![]()
Е не, вече се убеждавам, че тези теми са пълна ебавка. Не, не ти трябва въже, а цял кран, но пак не е сигурно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
axaxxxaxaxaxaaxxaxaax![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
е жалко ще кажа на чичо ми който сега прави строеж да го издърпа с крана ама къде трябва да закачиме кукатаПървоначално написано от Aleandra
Хмммм, да помисля, на мен гаджето ми ги дърпа, ама като се замисля..... вземи отвори кутията, опитай на вентилатора, ако не стане го прикачи към шините, ако и тогава вече не стане ... много лошо. Сядаш и започваш да се молиш да ти падне от небето.Първоначално написано от Анонимко
мерси сега ше пробвам ама компютъра от къде ще зне кой филм да изтегли дали да не напиша на един лист името не филма и да го сложа в процесораПървоначално написано от Aleandra
начи наври си чурката във вентилатора - пусни го и те анакондите сами ша дойдат да гледатПървоначално написано от май съм тъп
anakondite v momenta si praskat tapanarki.. sorry ama ne moje6 da gi gleda6 to4no dnes![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
В процесора не е лоша идeя. Ама защо не и в записвачката? Добре ми звучи.Първоначално написано от май съм тъп
pffffffffff prostotiq do 6iq![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Прав си. Спирам да пиша в тази тема. Бъзика беше до едно време. Някой да вземе и да я заключи.Към автора:Хайде да спрем да се лигаим. Започни да се държиш като голям човек.Първоначално написано от c0n7r0l
ами всъщност и в процесора стана ама единия винтелатор се откачи при дърпането сега кво да правяПървоначално написано от Aleandra
![]()
![]()
pii edno valerian4e i si lqgai![]()
ako ne znae6 kak se durpa film kak izob6to si se orientiral da pi6e6 tuka![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
<--tfa e istinataПървоначално написано от skate_warrior
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне