- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Отивам weekend-а на море,а имам целулит ...
zdr, zna4i v petak i sabota 6te hodq na more, no po krakata mi ima malko celulit i po zadnika mi sa6to, korema mi sa6to e malko viskal, no ne moga da gi svalq, kakvo da pravq, 6te sam s priqteli, a ne iskam te da me bazikat posle, a ako me bazikat kak da im otvarna, offfffffffff, 6te umra ve4e, kajete pls
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ми дебела си. Било ти е кеф като си се смазвала от ядене - сега трябва да ти е гадна на плажа. Докато някой са се потили години в тренировки ти се седяла и плюскала пасти - е поне за 10 дни на плажа трябва да си за подигравка. Така е честно.
tctctctc kakvo neuvajenie tebe slu4aino da sa ta vaspitavali ili sa si 4uvala 4e ne trqq sa podigrava6 na horata 6tot nikoi ne e perfekten! a po temata mi vij moji da slojih cql banski za korem4eto i da varje6 nqkav ot teq 6alove na krasta i gotovo a ako te pitat zako ti e 6ala 6 kaji6 da ne izgorq a ako nqkoi te obidi izob6to ne go slu6ai a se obarni i si prodalji :PПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
![]()
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
emi mili4ka malko kusno si se setila no da ne ti puka kaji si 4e ima i po zle ot tebe koeto e taka i da ne ti puka nikoi nqma da ti se smee spoko![]()
![]()
Не съм я обиждал - тя каза, че ще й се подиграват, а аз допълвам, че ще е напълно заслужено!
Да не е мързелувала цяла година, а на всичкото отгоре иска и да отвръща на подигравките. Е тая освен, че е дебела е и нагла.![]()
Да видим дали съм разбрала правилно:
Искаш от сряда до петък(най-късно събота) да си махнеш целулита?
Ако наистина искаш това,мога само да кажа ХАХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
нищо не можеш да направиш. и к'ви са тия инфантили дето ще ти се подиграват?
a ti si typa nedei da obijda6 ti kazvam 6tot i tebe ne ta znaim kava stoka si qsno?Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
![]()
samo tfa moga da ti kaja :
![]()
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Абеееее........ти си НАГЛАТА!!!!!!Брей и не млъква бе!!!Ми на някои хора просто такава им е конструкцията.И не е задължително да се трепеш както казваш за да имаш хубава фигура.Не правя АБСОЛЮТНО НИКАКВИ упражнения и съм към 1.68.м -43 кг.Така че стига си обиждала хората!!!!!!А по темата-може да носиш шалове ако имаш възможност да си вземеш,иначе друго.......не се сещам![]()
....Don't bother!Be happy!....
А, Пепи не е ли момченце, защо всички се обръщат към него в женски род...сори, че се намесих в конфликта ви.....
Иначе по темата...ми мацка, ще се отървеш от целулита за два дни, само тогава, когато и човекът от горната тема отслабне с оцет....
Пепи е момче, което от години се занимава с фитнес и такива дебелани през зимата ми се подиграват, че 55кг момиче ядяло повече торта от 80кг момче ама после на плажа ходат увити целите. Като няма хубава структура да работи върху тялото си. Аз съм бил 58кг а сега съм 80кг с талия 80см. това не се прави с пастички в Атлантик.
Е, значи имаш невероятни приятели - да ти се подиграват за такива неща. Аз ако бях на твоя место въобще нямаше да се притеснявам. Събличам се, пека се, забавлявам се. Какъв е смисъла да си на плаж и да се криеш, а то така и повече се забелязва, по-добре не ходи в такъв случай!
Въобще не обижда, а представя фактите такива, каквито са. Какво иска да каже авторката с това, че имала целулит. Ми ще има като не спазва режим. И виж кога се сетила, значи ще дебелееш 11 месеца и 20 дена и за 10 дена ще влезеш в перфектна форма. Къде го има това?Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Обижда и още как!!!Съгласна съм с crazy_mouse :А за тематаПървоначално написано от crazy_mouse
единствения начин по който можеш за толкова малко време да скриеш целулита е както казаха другите-носи шал.Няма начин как за толкова кратко време да го махнеш
![]()
Всички се сетиха като дойде юни-обезкосмяване,ослабване и т.н.Ходете си ся дебели и космати и ще се научите.
Edit:Нареждайте ме,ама съм прав,както Пепито.
nz koq/i si no si absoluten/a idiotovidenkretenoid!!!!!!!!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
haha mn sme vajni a??i kvo kato hodi6 na fitnes...mom4etata ne sa sklonni kum celulit a tova 4e tova e edinstvenoto ne6to v glavata ti....lo6oПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
Виж личи си че си малка и проста. Ако момичето беше се потило цяла година и беше пазило диета и въпреки това е дебела - никога не бих и се подигравал, защото явно има лоша генетика. Но такава мърла като тая, която се сеща, че е дебела само преди море не мога да понасям и не бих и погледнал. Представям си я на 25-30 ще бъде цял тюлен. Момичета каквито сте на 16 повечето от вас ще бъдат с 5-10 кг повече на 26-27 с вашия начин на живот и оправданията за склонност към целулит. Айде да оставим целулита той верно трудно се оправя ама корема си го е направила от плюскане и мързел.Първоначално написано от cool_kitty_:P
kak ne te e sram be,Пепи Пекторалиса!!!Ti si maloumen,mnogo maloumen daje!!!Kak moje6 da govori6 taka na momi4eto,a!?!?!Ti kat si tolkova treniran are da ti vidim na teb tqloto,a?Lele kak me vbesi!!!!![]()
![]()
![]()
maliiiiiiiiiii,sq kak se iznervih,ne e istina!Gospodi,kolko zlobni i mr1sni hora ima na sveta...
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
aaa sq li se seti za celulita?...probvai s nqkfi masaji i banski s bokserki-po-malko 6te se vijda...Първоначално написано от Анонимко
![]()
1.Тебе как не те беше срам да му напишеш името на кирилица,а да пишеш в поста на латиница?Първоначално написано от macy_day_parade
2.Щи падне шапката,ако му видиш тялото.
![]()
abe hora vie tupi li ste??????ne samo debelite momi4eta momi4eta imat celulit,a pove4e ot 90%a za korem4eto-tova e pove4e do konstrukciq,razbira s emoje da se promeni no ne za 1 sedmica.a do avtorkata-spoko na plaja po4ti vs imat celulit,sega se vurnah ot more![]()
Момичето не казва че е дебело!Това наистина е мн гадно мнениеПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
И само да те светна че всяка жена има целулит!!!!Това помага при износването на бебето.За да нямаш АБСОЛЮТНО никакъв целулит трябва наистина да си някоя анорексичка!
Момичето не казва че е дебело!Това наистина е мн гадно мнениеПървоначално написано от Пепи Пекторалиса
И само да те светна че всяка жена има целулит!!!!Това помага при износването на бебето.За да нямаш АБСОЛЮТНО никакъв целулит трябва наистина да си някоя анорексичка!