.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: mnogo sam visoka

Hybrid View

kifla
    Guest

mnogo sam visoka

zdraveyte ot razgrad sam i iskam da vi se oplacha, na 15 godini sam i sam 175 sm visoka..postoianno se kompleksiram

ahah kvo lo6o ima da si visoka? az pyk sum nisak

Супер фен
    Комплексираш се, защото ти е слаба психиката, а не защото си висока. Ако беше 165см или някаква друга нормална СПОРЕД ТЕБ височина за друго щеше да намериш да се комплексираш. Затова се стегни и не се излагай пред другите. Никой не обича нещастни хора. Екстра си си.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    az sam na 14 i sa6to sam 175..kvo tolkos?!? predi i na men mi be6e malko typo ama prosto 6toto 98% ot sau4enicite mi bqha po-niski ot men.sega po4naha da rastat i nqma problem.a otnosno gadjetata..ako ti e trudno da nameri6 po-visok ot teb otiva6 v sportnata zala i si haresva6 nqkoi basketbolist ili voleibolist \/

Супер фен
    Ае ебава ни с тая тема, ама кво да напрая, че съм наивен.

Голям фен
    Абе муцка и аз съм висока бе?И никой нищо не ми казва,нито се ядосвам,щото половината ми съученици са некви ниски и дебели,пък аз съм си стройна

kiki riki
    Guest
    kakvo pak tolkova az kato sam na 18 i sam 158 izob6to ne mi puka haresvam se takava kakvato sam qvno ti ima6 kompleksi nie ne mojem da ti pomognem da gi preodolee6

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Macka.. tfa che si visoka ne e problem.. Kakvi problemi imat horata.. Olele maiko.. Um da ti zaide! A ti si trygnala da se kosish zashtoto si malko po visoka ot vrysnicite si.. Haresvai se takava kakvato si.. I ne se pregyrbvai.. zashtoto mnogo momicheta pravqt taq greshka.. Gledai si s usmivka na jivota i si gledai kefa!

P.S. Az sym 156 i sym na 18.. nai niska sym ot moite vrysnici.. ot kompaniqta mi mi vikat djudje.. ama kfo mi puka..

Голям фен
    Najdtina nqma ni6to lo6o da si visoka,nedej da se kompleksira6. i az imam priqtelka koqto e 1.75 ne se pritesnqvaj. moje da stane6 model.

Голям фен Аватара на thirteen
    В 5-6-7 клас бях най-високата в класа от момичетата и от момчетата даже.А сега и те пораснаха... даже момчетата в днешно време мнооого многоо растът аз съм 170 а не ми се мисли те колко са станали,щото мн от високо гледат

pavellludiq
    Guest
    Абе аз се комплексирам ако видя жена дето е по висока от мене, обаче имаш много да разстеш докат ме стигнеш 185 съм, и айде каго станеш наистина висока тогава се притеснявай, сега си си добре! Просто не ходи със ниски мъже, щото ше ги комплксираш пък тях

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    za 6 klas sum i sum 160 sm Normanlno li e az sum nai visoka v klasa a drugite.....
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ann GI
    za 6 klas sum i sum 160 sm Normanlno li e az sum nai visoka v klasa a drugite.....
    Разбира се,че е нормално.
    Аз съм 153 и съм 8 клас.Не съм расла от миналата година.Ама не ми ПУКА
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Aми една приятелка е на 14 и е 175 пък дори си е мн хубава и е като манекенка,има и хубаво тяло.не трябва въобще да се комплексираш.да не ти пука,не е никак фрапиращо.

Фен
    Град
    In your mind~
    Тфа е яко бе де да можеше и аз такаа ама нямааааа......

Голям фен
    виж аз ся съм на 13 и преди като бях на 9-10 бях най-високата от класа ама ся вече и другите пораснаха пък аз не и много ме е яд ...
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    Kakvo ti e visokoto. Na 15g. si. Nai-veroqtno pove4e ot 2-3sm nqma da porastnesh oshte. Napulno normalna si. Abe nqma kvo da se kompleksirash kakvoto i kolkoto ti e dadeno tova e. Edinstveniq ti izbor e da go priemesh i da se radvash za koeto.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Цитирай Първоначално написано от Ann GI
    Разбира се,че е нормално.
    Аз съм 153 и съм 8 клас.Не съм расла от миналата година.Ама не ми ПУКА
    te hubawite parfumi sa v malki shishenca :P az sym za 10 klas i sum 1,54 ama ne mi puka

крумчооо
    Guest

Re: mnogo sam visoka

Цитирай Първоначално написано от kifla
    zdraveyte ot razgrad sam i iskam da vi se oplacha, na 15 godini sam i sam 175 sm visoka..postoianno se kompleksiram
    Хич да не ти пука!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си