.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Лосион за тяло

Здравейте! Искам да ми препоръчате лосион, крем или нещо подобно, което да придава блясък на тялото. Да има блестящи частици в него.

samo za tezi bronzanti na AVON se seshtamv momenta.. a i na DOVE imashe edin

Фен
    Град
    В нас ;)
    Аз ползвам тоя на Dove и съм много доволна! Препоръчвам ти го!

Голям фен
    С блестящи перлени частици(не е брукат,много е нежно и блести лекичко на определена светлина)има един лусион на LUX - Satin Touch и мисля е въобще не е скъпо
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Silence^
    samo za tezi bronzanti na AVON se seshtamv momenta.. a i na DOVE imashe edin
    Аз лично oт тея на Avon въобще не съм доволна.Само дето мирише хубаво,блясъкът е точно 3 минути и после няма и следа от него!Затова аз лично не ти го препоръчвам.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    ami na carrotne ima edin za slad slunce mn gotino blesti i traoino

Има много готин лосион на Орифлейм...перлен блясък май се казваше....Буржоа също знам че имат много хубав лосион с блясък...но нищо повече не мога да кажа за него...
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Yves Saint Laurent имат едно олио за тяло с много приятни блестящи частици. Казва се Cinema Glittering Body Oil. Nivea имат лосион за тяло с блестящ ефект. Казва се Nivea Body Silky Shimmer Lotion. Блести съвсем леко. Dove също имат лосион за блясък - Dove Energy Glow Shimmering Lotion. Аз ползвам този на YSL и един на Mango, който е към парфюма MNG, но него много трудно можеш да намериш. Nivea и Dove изглеждат така

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

bronze-anti ageing na avon

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Фен
    Град
    Sliven
    аз ползвах този на Johnsons Holyday Skin -става супер яка кожата като си го ползваш родовно но ако решиш да си браснеш краката или нещо друго и почва супер гадно да се маха все едно са ти мръсни краката цената му е към 8лв...а това на Dove колко струва?

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си