- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мислите девици
Момченца вие тука влизате за да си набиете по 1 чикия от тва дето са го писали вашите набори и дето само при мисълта за момиче , та дори и във цъкъл си пълнят гащитете със сперма![]()
![]()
ti mai neshto.......... a ??
![]()
![]()
![]()
не просто погледни 150 страници със теми :Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Стана ми .. и те докато пуснат темата са се изпразнили![]()
После казват на мама : полях клавиатурата със мляко , купи ми нова не работи ...
Първоначално написано от Nookie
![]()
![]()
![]()
a be ako im e kef nqma lo6o\
/
Са някой ще се появи да направи тема : АБОРТИРАХ ВЪВ КЕНЕФА !
Nookie снимката на глория в аватара ти, макар и нарязана с цел неразбиране какво е, пак е смешна. Освен това не разбрах точно тебе ква ти е работата да коментираш другите кво правят?
Трупа си мнения с прости изказвания![]()
![]()
![]()
Сега тихо че мирише !
Гост Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:51 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Трупа си мнения с прости изказвания
\/
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
аххаха Ще трупам като иам регистрация ... Ти нямаш не трупаш айдеПървоначално написано от Анонимко
Галена - "Ш'упката . mp3
Държава - България
Официялна религия - Поп-Фолк
това ми е мнението по въпроса всеки да го разбира както си иска....
Държавата - бедна, народът - прост.Първоначално написано от Snoopy_
![]()
nqma li da zatupee ot toq pop folk be..slushaite :
GUnsNroses
Alice Cooper
Aerosmith
Eminem
Rammstein
I MNOGO DRUGI
TVA E MUZIKA![]()
![]()
axxaxa toq Eminem mene trqa da slu6a.. kvo az nego 6e slu6amПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
XAXAAxAAxaXaxAxaXaXAXAXПървоначално написано от FallingStar
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
a we i ti si prav..Първоначално написано от skate_warrior
.. v obshti linii malko se pozamari .. starite mu pesni sa mnoo po-qki ot tiq sega
taka che veche toi nqma pravo na glas
tebe da slusha nai-dobre shte stane
![]()
хахаха ama az ne slu4aino go kazah.. i az iam pesniПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
are stiga flood 4e nekoi mod 6e mi turi ban(ica)
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
![]()
![]()
кво да слушам на Еминем? Американска чалга! Песните му са 2 вида: 1."Сериозните" - "Много бяхме бедни майка ми беше курва нямах работа не знаех кво да правя но станах Генгста шит рапър и се издигнах и сам ибахти маняка и бла бла" 2."""Забавните""" - " кат са нагармим сас Джи-Джо-Да-Генгста-Лайно отиваме в клубъ и там има мноу яки кучки и припев "Лаш-кай си гъза лашкай го за мен, О БЕЙБ"
П.С. Сори за офтопик изказването![]()
Ти си истински текстописец, бе!Първоначално написано от Snoopy_
![]()
Продавай на БГ-Храперчетата...![]()
хахаха т'ва е по-якоПървоначално написано от bogi_ivanov
Аре смешен да запишем песен,
аре да сме страхотни като чесън.
Да праим музика за пари,комерса ме тресе,
искам във Варна да съм раперче
![]()
Nookie - chalgar-spamer
Eminem imashe i smisleni pesni mnogo-mnogo otdavna , ama na vsichki ni pisna da slushame za maika mu i dushterq mu
sry za oftopika , no tema az ne vijdam
![]()
Yupeeee !
yo, dats da shit mofoz!
Keep on broz!!!! =D>
ОО лошо има че съм чалгар ? Хехе случайно да не се обадиш ..Първоначално написано от Paduan`
аз вече ще ти викам обраслия спамеркак звучи ?
ТИ как излизаш със момичета като до 1 слушат чалга или както 1 колега каза " тия дето критикуват са прикрити гейове и ги е страх да не ги нарекът такива " ...
Пс айде аз лягам с Глория
ти със Prodigy .. good luck нека те стимулират аналната ...