.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

kak da zasilq interesa mu?

zdr, hodq s edno mom4e, no nqma koi znae kakva strast pomejdu ni i mislq, 4e pri4inata e v men, za6toto az sam malko zatvorena.Ta iskam da vi pitam kak da napravq taka, 4e toi da ne moje da jivee bez men i vsqka sek da iska da e do men i da mu lipsvam adski mn, kogato ne sme zaedno????

Ми дръж се по-освободено ... Никой не обича сдуханите
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

ako shte stava neshto to shte stane ot samo sebe si -de da mojehme i nie da pravim taka-da zavurtame glavite na mom4etata,no ne mojem...iskash da mu zavurtish glavata-ami naprimer ne budi ot lesnite-budi leko nedostupna,no leko..budi otkrita s nego i nai ve4e opitai se da ne si mn zatvorena
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    ako shte stava neshto to shte stane ot samo sebe si -de da mojehme i nie da pravim taka-da zavurtame glavite na mom4etata,no ne mojem...iskash da mu zavurtish glavata-ami naprimer ne budi ot lesnite-budi leko nedostupna,no leko..budi otkrita s nego i nai ve4e opitai se da ne si mn zatvorena
    Да бе ... Тя сама каза , че е от по-сдуханите...Представи си , ако пък се опитва да се прави на недостъпна ... Оня ще реши , че е съвсем зле ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    opitai se da se dyrji6 po-osovbodeno az naprimer pred mom4eta takiva gi drastq 4e naprao se hva6tat za glavata ama bih kazala 4e obiknoveno se kefqt \/ i im e gotino da lafqt s tebe..tai 4e budi po-uverena v sebe si,spoko ne e stra6no :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    opitai se da se dyrji6 po-osovbodeno az naprimer pred mom4eta takiva gi drastq 4e naprao se hva6tat za glavata ama bih kazala 4e obiknoveno se kefqt \/ i im e gotino da lafqt s tebe..tai 4e budi po-uverena v sebe si,spoko ne e stra6no :P
    em, to ne e, az kvoto i da se opitam da kaja, vse prozvu4ava tapo (((((((((

Мега фен Аватара на iiirish
    провокирай го с поведение, с думи, със жестове... има начини

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Недей да мсилиш постоянно дали това,което кажеш или направиш ще му хареса.Бъди себе си.Имаше едно..."Бъди весела,закачлива и добра и все ще завъртиш нечия глава"
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да го НАКАРАШ просто ей така.Ако не се влюби истински в теб-НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не можеш да го НАКАРАШ просто ей така.Ако не се влюби истински в теб-НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен

Re: kak da zasilq interesa mu?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr, hodq s edno mom4e, no nqma koi znae kakva strast pomejdu ni i mislq, 4e pri4inata e v men, za6toto az sam malko zatvorena.Ta iskam da vi pitam kak da napravq taka, 4e toi da ne moje da jivee bez men i vsqka sek da iska da e do men i da mu lipsvam adski mn, kogato ne sme zaedno????
    ех ех,как искаш да го накараш? Не можеш Тва зависи от него а не от теб,ти какво можеш да направиш,че той да не може без теб ..нз...Трябва да е наистина влюбен,че да стане това което искаш мила,др начин нз
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Tova ,koeto iska6 6te go iska6 mnogo malko vreme sled tova 6te syjalqva6 ,6toto e mnogo drazne6to takava pretiskatelna lubov i 6te go zareje6 sled vreme.
    No ina4e druj se po-svobodno i si pozvolqvai ne6ta,koito ne gi pravi6 po princip.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си