- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ;( ~2 problema~ ;(
2 NESHTA:
1.zapoznah se s edno mom4e ot edin 4at,haresah go-stanhme 4atgadjeta i shtqhme da se vidim-bqhme na 2 min razstoqnie v ndk,no ne stana,a posle skkusahme zaradi nekfa si tam i aide pak se subrahme i pak da se vidim... a zne mojah i skusahme.Ot togava ne sme si pisali,no v daskalo az postoqnno govoreh za engo i misleh za nego i kak shte go vidq-vijdala sum go samo na 5 snimki... edna fr(ne to4no,no posle shte spodelq zashto) mi kaza,4e sum bila vlubena vnego-ta toi e samo ot 4ata-ne e vuzmojno,no edin den se zamislih-kogato obi4ash nqkogo ti ne gledash vunshnostta mu,a haraktera-az sum go vijdala i na pic-da gotin e,i oshte misql za nego-imam 3 pesni s nego i kogato davat nqkoq ot tqh sqkash poludqvam,... neshto mi stava a ne moga da go opisha-i tujno,4e go nqma i gotino...ta az mislq samo,4e ot "4at lubovta"-az sega sum v nai silnata ili pone q preminavam,zashtoto dori plakah za nego,ta vuprosa mi e vumojno li e-ima li i nai malkata vuzmojnost da se vlubish v 4ovek ot 4ata-vijdaiki go samo na pic i pisheiki si s engo,razdeli li ste s epredi 2 mes. i oshte mislish za nego(govorq za sebe si :P )
2. az i edno momi4e uj se vodime nai dobri priqtlki i da tq ne me e izdavala naistina,no v dosta momenti q 4uvstvam ot4ujdena,no kogato si govorim samo az i tq q 4uvstvam mn blizka i taka... az i tq se kupahme goli vuv vana(i sestra mi de),i sus neq sme se celuvali sus ezik,no s celta-da trenirame-tova me opasqva ako nqkoi razbere da ne kaje,4e sum lesbiika zashtoto NE SUM,ta.. sum ili ne sum?
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!